Imali su jedan hit, a onda nestali: Danas rade nešto sasvim drugo

Donosimo top pet pjevača koji su imali samo jedan hit.

Unsplash, Screenshot (Youtube)

Hrvatska glazbena scena uistinu ima svoje veterane čije hitove publika pjeva već desetljećima. No bilo je i onih koji su kroz nju prošli ovlaž i podarali nam tek jedan hit. Donosimo top pet pjevača koji su imali samo jednu hit pjesmu.

Claudia Beni - 'Više nisam tvoja'

Screenshot YouTube 

Claudia Beni je 2003. pobijedila na Dori s pjesmom 'Više nisam tvoja', pa je nakon toga postala frizerka, a danas se bavi proizvodnjom kave. Majka je blizanki i izgleda gotovo jednako kao u doba najveće popularnosti.

Velina - 'Sherry Sherry'

Unsplash, Screenshot (Youtube) 

Iako je 'Sherry Sherry' neizostavna pjesma svih treš plejlista, to je ujedno i Velinin jedini veliki hit. Velina je nedugo nakon izlaska singla odustala od glazbene karijere.

Tina i Nikša - 'Za sva vremena'

Jurica Galoic/PIXSELL 

Rijetki su oni koji se ne sjećaju popularnog dua 'Tina i Nikša' koji je harao domaćom glazbenom scenom od 1998. do 2006. godine. Njihov hit 'Za sva vremena' i danas mnogi rado pjevuše. Ipak, otada su nestali sa scene, a o njima, posebice o Tini, se zna vrlo malo. Nikša Jurinović se okrenuo novim poslovnim pothvatima pa je osnovao Kids Fun Zonu koja u Novoj Gradiški pruža zabavu mališanima uz zabavne i edukativne aktivnosti.

Neven Ciganović - 'Candyman'

Goran Čižmešija 

Neven Ciganović dobro je poznato ime na hrvatskoj sceni. Iako ga šira javnost poznaje kao stilista i modnog kritičara, svojedobno se htio okušati i kao pjevač. Objavio je jedan hit, a nedugo nakon je napustio glazbu.

Simona Gotovac - 'Lova'

Facebook 

Nekadašnja manekenka Simona Mijoković (ex Gotovac) domaćoj javnosti poznata je po brojnim skandalima koji su je pratili u prošlosti, a onda se okrenula vjeri i pobožnom životu. Danas uživa u ljubavi sa suprugom Stanislavom za kojeg se udala u svibnju 2016. godine te je majka petero djece.