Hvali se stražnjicom od 27 milijuna dolara, no sve je laž: Na Instagramu nema zgodnije od nje, a stvarnost je drugačija

Zahvaljujući paparazzi fotografijama javnosti je tijekom godina otkriveno kako Jennifer Lopez u realnosti ipak izgleda malo drugačije no što se to da vidjeti na društvenim mrežama.

Instagram

Jennifer Lopez jedna je od onih zvijezda koje žele ostaviti dojam da je kod njih sve savršeno, iako se na van jasno vidi da problema ima. Tako se i njena bajkovita ljubavna priča s Benom Affleckom, s kojim je oživjela ljubav nakon 20 godina, ovih dana raspada pred kamerama.

No J.Lo se ne da pa i dalje glumi bračnu idilu, iako joj se muž iselio iz zajedničkog doma u podstanarski stan.

Ista stvar je i s njenim izgledom. Dok na Instagramu latino diva izgleda besprijekorno, fotografije koje su ulovili paparazzi pričaju drugu priču.

Jennifer je zakoračila u šesto desetljeće života, a nerijetko objavljuje fotografije iz teretane ili pak s luksuznih ljetovanja, koje momentalno zapale društvene mreže.

Utegnute noge, savršeno isklesani trbušnjaci i uvijek bujna i oblikovana stražnjica zaštitni su znak ove dive.

Poznato je da je njezina stražnjica osigurana na vrtoglavih 27 milijuna dolara, a Jennifer je od samih početaka svoje karijere gradila imidž seksi latine, a od njega ne odustaje ni danas.

No stvarnost i Instagram fotografije često nisu jedno te isto. Zahvaljujući paparazzi fotografijama javnosti je tijekom godina otkriveno kako Jennifer u realnosti ipak izgleda malo drugačije no što se to da vidjeti na društvenim mrežama.

Iako definitivno i dalje ima zavidnu formu, ne bismo rekli da se baš nikad u svojim Instagram objavama i beauty kampanjama u kojima sudjeluje nije poslužila magijom fotošopa te ispeglala ili napumpala određene dijelove svog tijela.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Stražnjica jennifer lopez

Fotografije na kojima je snimljena kako šeće u tangama na plaži dokazuju da čak i božanstvena J.Lo ima celulit, strije i nije baš uvijek savršeno utegnuta, što je definitivno u kontrastu s uvijek savršeno ispeglanim fotografijama modnih editorijala koje snima za modne časopise.

No, neovisno o tom sitnim nesavršenostima, tijelo J.Lo i dalje izgleda fantastično, a rezultat je stalnih teških treninga koje pjevačica ne propušta baš nikad.