Kad je ženio Blanku Vlašić, Ruben je bio friško razveden: Evo što je presudilo njegovom prvom braku

Glasine da je u vezi s Blankom Ruben je demantirao, iako je često dolazio u Hrvatsku prije vjenčanja.

Maja Prgomet

Nakon što je Blanka Vlašić na svom Instagramu u svibnju 2022. godine podijelila vijest da se u tajnosti udala za Rubena van Guchta, svi su se pitali tko je muškarac koji je osvojio srce najbolje hrvatske visašice u povijesti tog sporta. Blanka je tada otkrila i da čekaju sina.

Dok se u Hrvatskoj o njenoj ljubavi prije udaje nije ništa znalo, u Rubenovoj rodnoj Belgiji nekoliko mjeseci ranije nagađalo se da televizijski i radijski novinar ljubi Blanku.

Naime, Ruben je strastveni biciklist i veliki sportski znalac, što ga je možda povezalo s Blankom. No on je glasine da su u vezi demantirao, iako je često dolazio u Hrvatsku prije vjenčanja.

'I ja sam čuo te glasine, no između nas se ništa ne događa. Jednom sam išao kod Blanke na snimanje 'De Kleedkamera', to je bilo prije otprilike tri godine. Tada je nastala ideja za moj novi projekt, inspirirala me okolina. I da, poslije sam je opet kontaktirao u tom pogledu. I sada smo u kontaktu, a ponekad je posjetim kad sam tamo. Ali na prijateljskoj bazi je sve', tvrdio je.

Instagram 

Belgijski mediji nagađali su da je Ruben možda imao u planu i pisati knjigu o Blanki budući da je autor više naslova sa sportskom tematikom. Njegova najpoznatija knjiga je 'Sportman' čiju naslovnicu je sam krasio.

Kad je riječ o njegovom privatnom životu, ni belgijski mediji nisu znali puno. Znalo se tek da je sedam godina bio u braku s influencericom i aktivisticom za prava životinja Laurence Van Tongerloo od koje se razveo krajem 2021. godine. Kao razlog raspada svog braka Ruben je naveo posvećenost poslu.

Pored toga što je zaposlen kao televizijski voditelj i piše knjige, Ruben i radi kao novinar reporter.