Belgijski sportski novinar Ruben van Gucht, inače suprug Blanke Vlašić, trenutno je u Kölnu gdje izvještava o Europskom nogometnom prvenstvu.

Javio se iz svoje hotelske sobe uživo u emisiju Radio 2 Weekwatchers uoči utakmice Europskog prvenstva između Belgije i Rumunjske.

Gledatelji su primijetili par ženskih nogu na krevetu iza njega. Kad ih je primijetio pokušao ih je sakriti šalicom kave, no nije uspio. Snimka se sad širi društvenim mrežama, a belgijski HLN piše da Ruben nije htio ništa komentirati.

ruben van gucht
Instagram 

Sam Ruben je podijelio Story na kojem se vidi njegovo javljanje, a noge je prekrio srcem.

ruben van gucht
Instagram 

Bivša hrvatska atletičarka Blanka Vlašić (40) u studenom 2022. postala je majka. Dječak Mondo stigao je na njezin 39. rođendan, a otada se dvostruka svjetska prvakinja u skoku u vis posvetila projektima umjerenima na uključivanje djece u sport.

Budući da su ona i Ruben vezu dobro skrivali, a on ju je čak i direktno poricao, nema tko se nije iznenadio kad je Blanka u svibnju pretprošle godine iznenada objavila da se udala i da sa svojim novopečenim suprugom čeka bebu.

'Rekli smo da jedno drugom u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji, da osnivanju obitelji Van Gucht- Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sad dobili u svojim životima, dječačiću koji će biti rođen krajem ove godine i koji nam znači sve na svijetu', napisala je tad uz fotografije s vjenčanja.

Instagram Bivša hrvatska atletičarka uživa u majčinstvu i često dijeli fotografije iz svakodnevice.