Jučer je bio težak dan za engleskog nogometaša Kylea Walkera (33). Prvo je na tribine došla njegova supruga Annie Kilner, a onda je primijetio i bivšu ljubavnicu Lauryn Goodman koja je dovela njihovog izvanbračnog sina. Maleni je nosio dres na kojem je pisalo 'Tata'. Nogometaš je u jednom trenutku prišao supruzi, a fotografi su zabilježili njen leden izraz lica.

Nogometaša Manchester Cityja supruga Annie Kilner nedavno je 'izbacila iz kuće' zbog preljuba.

annie kilner, kyle walker
ADAM DAVY / PA IMAGES / PROFIMEDIA 

Naime, otkriveno je da je Walker godinama imao paralelnu vezu s manekenkom i sudionicom realityja Lauryn Goodman s kojom ima dvoje djece. To nije sve, otkriveno je i da je od 2019. do 2021. također je bila s trećom ženom, neimenovanom manekenkom.

Najbizarnije u cijeloj situaciji je to što su Annie Kilner i Lauryn Goodman bile najbolje prijateljice, pa ne čudi što je Walker već danima glavna tema engleskih tabloida. Sada se oglasio i ispričao supruzi koja je već podnijela papire za razvod. On i Annie imaju troje djece.

lauryn goodman
/ SplashNews.com / Splash / Profimedia 

'Ono što sam napravio bilo je strašno i preuzimam punu odgovornost. Napravio sam idiotske izbore i donosio idiotske odluke. Ne mogu ni zamisliti kroz što je Annie prošla zbog toga. pitao sam je za to, ali razumijem da je povrijeđena. Muškarac koji ju je trebao voljeti i brinuti se o njoj, taj je koji je ovo napravio... Samo sam ja kriv, donio sam glupe odluke i moram preuzeti odgovornost za bol koju sam nanio mnogima. Žao mi je obitelji, ovo se nije smjelo dogoditi', poručio je Walker.

Dodao je da se javio jer je javna osoba te se nada da će ove riječi doprijeti do nje.

Walker je pričao kako je definitivno raskrstio s ljubavnicom, no sad kad se ona pojavila na utakmici, čini se da je ova ljubavna drama dobila je novi obrat, piše Stil.