Suprug Lepe Brene bio je blizak s princezom Dianom: Otkrio je detalje njihovog odnosa i što ga je prvo pitala

'Diana je bila predivna osoba s kojom sam mogao razgovarati o običnim stvarima', ispričao je.

Kurir/Privatna arhiva

Slobodan Boba Živojinović, bivši profesionalni tenisač, prije nekoliko godina otkrio je sve o svom odnosu s princezom Dianom. Prepričao je kako se s njom viđao prije veze sa sadašnjom suprugom, Lepom Brenom. Njihov službeni susret bio je 1987. godine, a dokaz tome je fotografija na kojoj Diana pozira s Bobom i njegovim starijim sinom Filipom.

'Ne želim sad pričati o tome jer ona nije više s nama. Velika je stvar kada te na meč dođe bodriti neko poput nje. Jer se nije događalo da netko iz kraljevske obitelji navija za tebe s tribina', započeo je Živojinović i nastavio:

Instagram 

'U prvom razgovoru pitala me jesam li ja taj tenisač koji ima najjači servis. Dobila je potvrdan odgovor. Iduće godine isto se održavao meč, pa je ona opet došla. I ponovno me pitala je li moj servis i dalje dobar. Tada smo se počeli družiti i viđati. Bili smo bliski', pričao je Živojinović.

Podsjetimo, Živojinović se kasnije razveo od Zorice Nakić i 1992. vjenčao s Lepom Brenom, dok se Lady Diana rastala od Charlesa 1996. godine. O susretu s pokojnom princezom govorio je više puta i nikada nije skrivao simpatije prema njoj.

Profimedia 

'Diana je bila predivna osoba s kojom sam mogao razgovarati o običnim stvarima. Njena veličina bila je u toj normalnoj komunikaciji. Iznenadio sam se koliko je prirodna žena. Počašćen sam što sam je poznavao. Naši dugi razgovori svodili su se na priče o svakodnevnim stvarima i našoj djeci. Filip je godište njenog mlađeg sina Harryja, pa su nam to uglavnom bile teme za razgovor', rekao je.

Više fotografija princeze Diane pogledajte u galeriji:

Profimedia Princeza Diana i princ Charles