Sada stvarno sve počinje biti vrlo jasno: Ben Affleck uhvaćen s drugom ženom

Ovo druženje dodatno je potaknulo nagađanja o njegovom prekidu veze s J-Lo.

Profimedia

Svi su se svjetski mediji raspisali o tome da se razvode Jennifer Lopez i Ben Affleck. Glasine kolaju već neko vrijeme jer su nekoliko puta viđeni u javnosti kako se svađaju, a Ben redovito na svim fotografijama izgleda pomalo ljutito i potišteno.

Tako je bilo i ovog puta kada je uhvaćen na ulicama Brentwooda u Kalifornijij. Naime, Ben je viđen kako izlazi na ručak dan nakon što je praznik 4. srpnja proveo daleko od Jennifer Lopez.

BlueLoveImages /LAGOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je fotografiran dok je ulazio u restoran, odvojivši vrijeme za prijateljski razgovor s nepoznatom ženom. Ovo druženje dodatno je potaknulo nagađanja o njegovom prekidu veze s J-Lo od koje je bio odsutan na Dan neovisnosti.

Podsjetimo, Ben i Jennifer bili su zaručeni prije više od 20 godina, a onda su u studenom 2022. potvrdili da su se zaručili nakon što su dva desetljeća bili razdvojeni. Oboje su s drugima dobili djecu i izgradili obitelj, ali onda odlučili kako im je suđeno biti zajedno.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

U tih 18 godina dok su bili odvojeni Jennifer se udala za latino pjevača Marca Anthonyja s kojim je ostala 10 godina i s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Ben je pak sreću pronašao s glumicom Jennifer Garner s kojom je u braku bio 12 godina i dobio troje djece: kćeri Violet i Seraphinu Rose, te sina Samuela.

Više fotografija para pogledajte u galeriji: