Obožavatelji su podivljali kada su Jennifer Lopez i Ben Affleck 2021. godine obnovili svoju ljubavnu vezu. Iako posljednjih mjeseci opovrgavaju glasine da se razvode, činjenica je da se on iselio iz zajedničkog doma.

Dok se Ben (51) u ovim izazovnim trenucima oslanja na kolegu s A-liste BFF Matta Damona, pjevačica (54) se 'oslanja na svoju mamu, sestre i djecu', prema izvoru koji je razgovarao s Entertainment Tonight. Čini se da Jennifer, nakon nekoliko desetljeća u industriji nema nijednu slavnu prijateljicu. Bliska je s Jane Fondom i Leom Remini, ali i to je na klimavim nogama.

Jennifer Lopez
BlueLoveImages / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Optuživali su je da je diva i da je s njom teško raditi. Međutim, izostanak slavnih prijatelja može povezati se s njenim komentarima iz prošlosti. Naime, u intervjuu iz 1998. godine, Jennifer - koja je tada imala 27 godina - hvalila se da je 'najbolja' i kritizirala niz glumica, implicirajući da nisu na njezinoj razini.

Počevši od Salme Hayek - koja će pet godina kasnije biti nominirana za Oscara nakon svoje izvedbe u Fridi. Jennifer je tvrdila da su 'u dva različita područja'.

'Ona je seks bomba i takve uloge prihvaća. Ja radim različite stvari', rekla je J.Lo.

Salma Hayek i Francois-Henri Pinault imali su vjenčanje u Parizu
Profimedia 

Pjevačica je također izjavila da je Salma 'totalno lagala' kada je tvrdila da joj je 1997. godine ponuđena uloga Selene.

Za Cameron Diaz, koja je samo godinu dana ranije glumila u hvaljenom filmu 'Moj dečko se ženi' s Juliom Roberts, J.Lo je rekla da je 'sretna manekenka koja je dobila mnogo prilika'. Međutim, Dodala je da Cameron 'može biti dobra' s dobrim režiserom.

J.Lo je bila manje ljubazna prema Gwyneth Paltrow, pitajući se 'u čemu je glumila' i tvrdeći da je čula više o njenom bivšem dečku Bradu Pittu nego o njoj. Gwyneth je sljedeće godine osvojila Oscara za ulogu u 'Zaljubljenom Shakespeareu'.

Gwyneth Paltrow
Profimedia 

Jennifer je također priznala da 'nikada nije bila velika obožavateljica' glumačke legende 80-ih Winone Ryder, za koju je smatrala da je 'precijenjena u Hollywoodu'.

'Bila je nominirana za Oscara, ali nikada nisam čula da je netko u javnosti ili među mojim prijateljima rekao: 'Oh, nju volim'', rekla je.

Osim toga, smatrala da je Claire Danes imala 'dobar početak' kada je riječ o kazališnom umijeću, ali Madonna 'nije dobra glumica' unatoč tome što je dobra izvođačica.

Madonna je lice unakazila plastičnim operacijama
Profimedia 

Jennifer je tri godine kasnije, u intervjuu za Vanity Fair 2001., tvrdila da je joj je taj intervju 'bolna tema' jer je 'bila pogrešno citirana i izvučena iz konteksta.'

'Ne želim nikoga povrijediti. Ne želim povrijediti njihove osjećaje. Volim se šaliti, pa to ponekad radim. Ono što su napisali u tom članku povrijedilo je ljude', rekla je.

'Nisam znala da moje riječi mogu tako utjecati na ljude', komentirala je kasnije.

Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Odnos između bračnih supružnika nije najbolji