Jennifer Lopez u nikad je nepovoljnijoj situaciji što se tiče njezine karijere. Naime, uložila je 20 milijuna dolara u svoj novi projekt: 'This is me now', no isti je doživio nevjerojatan neuspjeh.

Inače popularna glumica i pjevačica objavila je album 'This is Me... Now', koji je bio popraćen i dokumentarcem 'This is Me... Now: A Love Story', koji je govorio o njezinoj ljubavi s Benom Affleckom. Film je bio naširoko kritiziran, a album su kritičari ocijenili kao 'passe' i 'flop'. Album je prodan u samo 14 tisuća primjeraka, a na Billboardovoj ljestvici je zauzeo tek 38. mjesto.

Jennifer i Ben.jpg
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

J.Lo je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je također podbacila. Zbog loše prodaje karata, Jennifer je odlučila otkazati cjelokupnu turneju.

Sada u javnost izlaze brojne informacije i priče koje govore o njezinom lošem, takzovanom 'diva' ponašanju. Kako prenosi Daily Mail, brojne osobe iz glazbene industrije potvrdile su kako Lopez ima pravilo 'bez kontakta očima' dok komunicira sa svojim zaposlenicima.

'Jedan naš prijatelj radio je rasvjetu u backstageu na jednom od njezinih koncerata. Svi radnici su dobili strogu uputu: Radite. Ne gledajte Jennifer Lopez. Bez kontakta očima', napisao je jedan korisnik društvene mreže.

jennifer lopez
LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Slično je bilo i s vozačima limuzina u kojima se slavna pjevačica vozila, oni su dobili uputu kako ne smiju gledati u retrovizor kako bi izbjegli kontakt s Jennifer. O njezinoj lošoj naravi oglasila se i voditeljica, te bivša panelistica popularne emisije 'The View', Meghan McCain.

'Došla je u show i mogu reći da uopće nije bila draga, ni najmanje. Ona je jedna strašno neugodna osoba', rekla je Meghan.

Više njezinih fotografija pogledajte u galeriji:

Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Jennifer Lopez