Jennifer Lopez jedna je od onih zvijezda koje žele ostaviti dojam da je kod njih sve savršeno, iako se na van jasno vidi da problema ima. Tako se i njena bajkovita ljubavna priča s Benom Affleckom, s kojim je oživjela ljubav nakon 20 godina, ovih dana raspada pred kamerama.

No J.Lo se ne da pa i dalje glumi bračnu idilu, iako joj se muž iselio iz zajedničkog doma u podstanarski stan.

Ista stvar je i s njenim izgledom. Dok na Instagramu latino diva izgleda besprijekorno, fotografije koje su ulovili paparazzi pričaju drugu priču.

Jennifer je zakoračila u šesto desetljeće života, a nerijetko objavljuje fotografije iz teretane ili pak s luksuznih ljetovanja, koje momentalno zapale društvene mreže.

Utegnute noge, savršeno isklesani trbušnjaci i uvijek bujna i oblikovana stražnjica zaštitni su znak ove dive.

Poznato je da je njezina stražnjica osigurana na vrtoglavih 27 milijuna dolara, a Jennifer je od samih početaka svoje karijere gradila imidž seksi latine, a od njega ne odustaje ni danas.

No stvarnost i Instagram fotografije često nisu jedno te isto. Zahvaljujući paparazzi fotografijama javnosti je tijekom godina otkriveno kako Jennifer u realnosti ipak izgleda malo drugačije no što se to da vidjeti na društvenim mrežama.

Iako definitivno i dalje ima zavidnu formu, ne bismo rekli da se baš nikad u svojim Instagram objavama i beauty kampanjama u kojima sudjeluje nije poslužila magijom fotošopa te ispeglala ili napumpala određene dijelove svog tijela.

MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia Stražnjica jennifer lopez

Fotografije na kojima je snimljena kako šeće u tangama na plaži dokazuju da čak i božanstvena J.Lo ima celulit, strije i nije baš uvijek savršeno utegnuta, što je definitivno u kontrastu s uvijek savršeno ispeglanim fotografijama modnih editorijala koje snima za modne časopise.

No, neovisno o tom sitnim nesavršenostima, tijelo J.Lo i dalje izgleda fantastično, a rezultat je stalnih teških treninga koje pjevačica ne propušta baš nikad.