Prije nego što ga je šira javnost upoznala kao supruga Maje Šuput, Nenad Tatarinov bio je generalni direktor jednog resorta u Šibeniku. Upravo ondje su se on i Maja upoznali, a mi smo pronašli fotografije ovog uspješnog poduzetnika iz tog perioda.

Iako i danas njeguje sličan imidž, te ga najčešće možemo vidjeti u odijelima i kravati, Nenad je tada izgledao poprilično drugačije. Njegovo lice nije krasila brada, a kosa mu je bila tamnija i drugačije stilizirana. Ono što je ostalo isto njegov je elegantan stil i odanost lijepoj odjeći i strukiranim odijelima.

Nenad Tatarinov
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

Inače, Maja je nedavno za radio Happy FM ispričala kako je upoznala supruga Nenada. 'Nenad je bio direktor hotela u Šibeniku, jednog novog, a ja kao hotelijer po struci i valjda najveći putnik na svijetu, čim čujem da se otvorio novi hotel, a da je super, tražim da tamo spavam, u Hrvatskoj. Kako svaki vikend pjevam, uvijek pikiram neki hotel. Ja sam baš stvarno jako opsjednuta s hotelima', otkrila je Maja.

Prisjetila se kako je stigla u novi hotel u Šibeniku i Nenad ju je došao pozdraviti što je sasvim uobičajeno kada dođe vip gost.

Nenad
Hrvoje Jelavic/PIXSELL 

'Naravno da ga nisam uopće doživjela jer me svaki put netko dođe pozdraviti nego je nevjerojatno dobro mirisao. Nisam znala tko me došao pozdraviti i pitam na recepciji tko je gospodin koji me pozdravio. Kažu oni da je to direktor hotela. Bože, što čovjek dobro miriši', ispričala je Šuput i nastavila:

'I tek treće godine ja bila slobodna, on bio slobodan. Imala sam slobodnu noć, bila sam s prijateljicom i pozvao nas je na zabavu na bazenu ispred hotela. Mi smo došle. I valjda smo i on i ja osjetili tu neku kemiju. On je ponovno onako mirisao. I tu je on skužio da sam ja ok kad mi se počeo udvarati. I boga mi, on je primio i nije više pustio. Uzela direktora. Hotel ću si očigledno izgraditi sama jednog dana', ispričala je pjevačica.

Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2019. u Istri, a 17. ožujka 2021. Maja je rodila sina Blooma u Klinici za ginekologiju i porode u Petrovoj u Zagrebu.

Više fotografija obitelji pogledajte u galeriji:

Instagram Maja Šuput, Bloom Tatarinov i Nenad Tatarinov u Jet Caru