Nenad Tatarinov nedavno je s obitelji u Marbelli proslavio svoj 41. rođendan, a tamo su proslavili i petu godišnjicu braka.

'U posljednjih par dana proslavili smo 5 godišnjicu braka, danas tatin rođendan i 3,2 mj otkako imamo najvećeg veseljaka s nama. U to ime...' napisala je Maja ispod objave.

I premda se o njegovoj supruzi Maji Šuput u javnosti gori gotovo svakodnevno, ovaj samozatajni menadžer rijetko daje intervjue za medije.

Nenad je nedavno učinio iznimku te je po prvi put stao pred kamere i u televizijskom intervjuu progovorio o obiteljskom životu, ali o bolesti s kojom se bori još od djetinjstva.

Danica Šuput i Nenad Tatarinov
Instagram 

Naime, Nenad ima vitiligo – stečeni poremećaj pigmentacije koji nastaje kao rezultat gubitka melanocita iz kože te se manifestira pojavom bjelkastih mrlja različitih veličina, lokaliziranih na bilo kojem dijelu tijela.

'Nemam nekakav problem s time. Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti', pojasnio je poduzetnik u svibnju prošle godine za InMagazin.

Maja Šuput obilježila Dan očeva
Instagram 

Iako točan uzrok vitiliga nije poznat, prema mišljenju stručnjaka, vjerojatno se radi o autoimunom poremećaju, a iako su danas dostupne terapije koje pomažu u vraćanju izgubljene boje kože, vitiligo je bolest koja se ne može izliječiti

Inače, od iste bolesti boluje i novinarka Andrea Buča koja je prije tri godine otkrila da je zbog stresa dobilavitiligo. Zbog toga se suočila s pojavom bijelih mrlja na koži, o čemu je ranije govorila.

Nenad Tatarinov boluje od vitiliga
Story arhiva 

'Prije dva ljeta, na desnoj strani lica pojavile su se bijele fleke, područja bez pigmenta. Mislila sam kako je riječ o hipopigmentaciji i kako sam sve više tamnila, ti bijeli dijelovi lica su se sve više isticali', rekla je u razgovoru za Gloriju 2021. godine.

U istom razgovoru otkrila je i da ne koristi nikakvu terapiju kako bi suzbila bolest.

Andrea Buča
Instagram 

'Trebala bi mazati kortikosteroide i uzimati oralnu terapiju, međutim prilično sam lijena kad su medikamenti u pitanju tako da mi je bilo lakše suživiti se s vitiligom, nego se boriti protiv njega jer, male su šanse za pobjedu', istaknula je Andrea.