Elena Karaman Karić, nakon razvoda od Jugoslava Karića, prodala je kuću na Kosmaju Novaku Đokoviću, te kupila obližnje imanje na kojem je izgradila vlastitu kuću. Odlučila se izolirati od svih pa je svoju vilu sagradila duboko u šumi, okružena samo drvećem. Nedavno je otkrila da se njena vila zove Nemetona. Fotografija imanja možete pogledati OVDJE.

'Nakon rekordnih deset mjeseci ona je tu. Viđeno i sanjano u tom skrovitom kutku moje mašte iz kojeg izviru svi moji projekti i kreativne priče. U tom unutarnjem vrtu, blagoslovljenom AWEN-om (središnjim principom druidske tradicije i implicirajućim božanskim nadahnućem), nastao je ovaj projekt našeg novog doma, našeg osobnog utočišta, koji su podržavale vidljive i nevidljive sile', napisala je Elena.

Sadašnje imanje na Kosmaju, koje se prostire na nekoliko hektara, Jelena i Novak Đoković kupili su od članova obitelji Karić. Točnije, od Elene i Jugoslava, koji su nakon razvoda odlučili prodati kuću u kojoj su živjeli za 2,9 milijuna eura. Elena se tom prilikom oprostila od svog doma.

'Opraštam se od kuće koju sam jednom davno sanjala i pretvorila u stvarnost. Iz zemlje u kojoj sam toliko toga naučila, koja mi je donijela iscjeljenje, uvide i povezala me s mojim autentičnim bićem i višom sviješću. Mazili smo se, pazili jedno na drugo, ona mene, ja nju. Prošaptani snovi, zazvane i otpuštene molitve... Za osobno i zajedničko dobro', napisala je tada.

Inače, najstarija kći modne kreatorice Verice Rakočević, okušala se u svijetu manekenstva i novinarstva, ali se u konačnici odlučila baviti dizajnom interijera.

Više Eleninih fotografija pogledajte u galeriji:

Instagram Elena Karaman-Karić bila je u braku s Jugoslavom Karićem 15 godina