Marija Šerifović rado komunicira sa svojim fanovima, ali o jednoj temi vrlo nerado i rijetko govori- o svom ljubavnom životu koji krije kao zmija noge. Međutim, o toj temi mnogi drugi rado govore pa su je tijekom karijere često povezivali s raznim muškarcima i ženama.

Nedavno je na njenoj desnoj ruci osvanuo prsten, a mnogi su njeni obožavatelji počeli naslućivati da se pjevačica zaručila s obzirom na to da uvijek kada dolazi na snimanje glazbenog showa 'Zvezde Granda' ne skida prsten s ruke, koji je izgledom i mjestom na kojem ga nosi rezerviran za zaručnički ili vjenčani prsten.

Marija se za sad nije oglasila povodom tih šuškanja, kao što vrlo često prešuti svoj komentar na razne glasine, no prije nekog vremena kad se naveliko govorkalo i pisalo da je u vezi s mladom pjevačicom Džejlom Ramović, ljutito se oglasila poručivši ljudima da su one samo prijateljice.

'Nisam planirala komentirati sve ove članke koje su preplavili medije u 5-6 dana. Ali pošto vidim da su se sad počele uključivati i izmišljene izjave naših obitelji, morala sam reagirati. Nikada nije bila tajna da se nakon natjecanja između naših obitelji razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bili čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava. Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati je jedna velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju riječi usta, čovjeku koji se trenutno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima', napisala je tom prilikom na Instagramu.

Početkom ove godine je pak odgovarajući na pitanja obožavatelja na svom Youtube kanalu izjavila da ima dečka, no nije htjela otkrivati detalje, a odgovorila je i na pitanja o vjenčanju i majčinstvu.

Marija Šerifović
YouTube Marija Šerifović

Na pitanje je li ikada maštala o svom vjenčanju, Marija je odgovorila: 'Pa kao jesam, ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tradicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sama sebi potpišem presudu'. S obzirom na to da je priznala da ima dečka, mnogi su sada komentirali kako jedva čekaju kada će novi korak u njihovoj vezi. O djeci i majčinstvu je ova pjevačica često govorila. Ovom je prilikom još jednom potvrdila da se želi ostvariti kao majka uskoro, ali kako kaže, 'otom potom i polako'.

Međutim, otkako je još 2013. priznala da je lezbijka, Mariju su često povezivali sa ženama.

'Lezbijka sam! Bila sam sa djevojkom, i to je divan osjećaj. Znam da ste svi došli zbog ovog pitanja. Mogu vam reći da je super imati odnos s nekim čija brada ne bode', rekla je otvoreno na premijeri filma 'Ispovest' u kojem je govorila o detaljima iz svog privatnog života.

Marija je svojevremeno otkrila da je šest mjeseci ljubila crnogorskog pjevača i glumca Slavena Kalezića, a on je ujedno bio i jedini muškarac s kojim je vezu javno potvrdila.

U skrivanju svojih veza Marija je prava profesionalka, jer ju mediji nikada nisu uhvatili s djevojkom, a ona je 'golicala' maštu i 'potpirivala' tračeve, objavljujući, primjerice, fotografiju na kojoj se vidi ženska ruka. Kurir je pak sredinom prošle godine pisao kako je Marija godinu dana bila u vezi s udanom ženom, tamošnjom dizajnericom interijera, Elenom Karić, ali to nikada nije potvrđeno.

Prema pisanjima spomenutog medija Marija se potajno viđala s jednom od, kako kažu, najljepših žena srpske javne scene, koja je udana za 'sina velikog moćnika i utjecajnog biznismena'. 'Počele su se tajno viđati već nekoliko dana nakon što su se upoznale. o u početku nikome nije bilo sumnjivo, jer oko Marije su uvijek prijatelji i prijateljice koji je prate svuda, a gospođa je već godinama u sretnom braku s nasljednikom moćne dinastije. Zato je prvih nekoliko mjeseci sve bilo opušteno, i za njih i za okolinu. Ali, kako je vrijeme prolazilo, sve su manje pazile', otkrio je tada izvor blizak pjevačici, koji je dodao i kako je izvjesna dama redovito dolazila na Marijine koncerte, a uvijek ih je pratila iz VIP lože.

Nakon veze s njom Marija je navodno novu ljubav pronašla s atraktivnom djevojkom iz Los Angelesa, zbog koje je često odlazila u 'preko bare', ali je njen identitet ostao tajna, piše Kurir. Prije desetak godina mediji su ju spajali i s bivšom Miss Universe Hrvatske, Renatom Lovrinčević. Od medija se tada nisu skrivale, ali obje su tvrdile kako su - samo prijateljice. Renata se također pojavila u dva Marijina spota.