Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Šerifović: 'Imam dečka i voljela bih uskoro postati majka'

Autor N.R.

Napokon otkrila detalje iz privatnog života

 Izvor: Story arhiva

Kada pandemija ne dopušta glazbu, glazbenici diljem svijeta su se morali snaći na razne načine. Srpska pjevačica Marija Šerifović nedavno je postala prava YouTuberica. Već je izbacila nekoliko videa, koji su izazvali odlične reakcije kod njezine publike. S obzirom na to da je format kroz koji te publika upoznaje na potpuno drugačiji način, Marija je odlučila s njima podijeliti i do sada nepoznate detalje njezinog privatnog života. Nakon što se nakon uspješne sarme našalila da je spremna za udaju, sada je o istoj i progovorila sasvim iskreno. Uz, to - napokon je poznat njezin ljubavi status.

Ako je suditi prema pitanjima, pratitelje je najviše zanimala njezina ljubav i budućnost o kojoj mašta. Tu naravno dolaze pitanja o statusu veze, vjenčanju i širenju obitelji. Bez ustručavanja je na sve odgovorila. Tako je prvi put priznala da ima dečka, iako kratkog odgovora 'da'. Prisjetila se i svog prvog poljupca koji je imala sa 13 ili 14 godina. S druge strane, stigla su pitanja i o vjenčanju, ali i majčinstvu.

Na pitanje je li ikada maštala o svom vjenčanju, Marija je odgovorila: 'Pa kao jesam, ali sam sigurna da će moja svadba biti ultimativno tradicionalna ili će biti plaža i neki koktelčić. I tako da sama sebi potpišem presudu'. S obzirom na to da je priznala da ima dečka, mnogi su sada komentirali kako jedva čekaju kada će novi korak u njihovoj vezi. O djeci i majčinstvu je ova pjevačica često govorila. Ovom je prilikom još jednom potvrdila da se želi ostvariti kao majka uskoro, ali kako kaže, 'otom potom i polako'.

Povezane vijesti

Taj privatan djelić života spomenula je u pitanju 'gdje se vidi za 10 godina'. 'Pošto sada imam 36, tada ću imati 46. Za početak se nadam da i tada neću biti YouTuber. To je broj jedan. Da će se korona do tada riješiti. Što ja znam. Koncerti, rad, red, disciplina i možda neki dječji smijeh ili plač iz gostinjske sobe', rekla je između ostalog Marija, koja se odlično snašla u ovoj novoj ulozi dok joj je glazbena karijera na pauzi.

Magazin

Royals