Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marija Šerifović: 'Spremna sam za udaju'

Autor N.R.

Samouvjerena pjevačica

 Izvor: Instagram

Otpjevala je Molitvu na Eurosongu, pobijedila i postala prepoznatljiva u cijeloj regiji. Iako je od toga prošlo mnogo godina, Marija Šerifović je i dalje jedna od najomiljenijih zvijezda u Srbiji. Uz brojne hitove, obožavaju je i zbog iskrenog odnosa na društvenim mrežama, činjenice da ne nameće nikakav ideal ljepote i slično. Dosta se često pisalo i o njezinom ljubavnom statusu, ali ona još ništa javno nije otkrila. Kada je u pitanju privatan život, nastoji ga čuvati u tajnosti. Ipak, ovog je puta svojim pratiteljima na YouTubeu, čime se nedavno počela baviti, dala uvid u svoju kuhinju i odnos s majkom Vericom, koja joj je u kuhanju i pomagala. Ono što je izazvalo pažnju publike bila je njezina rečenica: 'Spremna sam za udaju'.

Zaključak o udaji donijela je nakon što je uspješno napravila svoju prvu sarmu. Unatoč tome što joj se nedavno prilikom pečenja torte dogodio pravi fijasko, kada joj je torta ispala iz ruku na pod, Marija je samouvjereno krenula u pothvat 'sarme'. Uz to, napravila je i proju (balkansko jelo od kukuruznog brašna, praška za pecivo, suncokretovog ulja, pjenušave vode i soli) pa se pohvalila kako joj kuhanje ide od ruke i da je spremna za udaju.

Marije Šerifović spremna za udaju
Izvor: YouTube

'Užasava me smrad luka i kupusa koji imam u prstima, okupala sam se. Ovaj put ništa nije ispalo pa ću uživati u svojoj sarmi i proji', rekla je Marija u jednom trenutku pa pozvala majku da joj potvrdi. 'Vidi, sarma...odlična je, života mi. Nevjerojatno. Jako sam ponosna na sebe, sretni vam praznici', rekla je 36-godišnjakinja i oduševila brojne pratitelje koji Mariju smatraju zvijezdom koja je pozitivna, zabavna, jednostavna i svestrana.

Povezane vijesti

Inače, poznato je kako se Marija bori s viškom kilograma. Već neko vrijeme uspijeva u skidanju istih, a nedavno je otkrila i svoju tajnu. Kako je otkrila na snimci na kojoj jede zdravu hranu, Marija je odlučila tjedan dana konzumirati isključivo niskokalorične i zdrave namirnice te ispijati puno zelenog čaja. Riječ je o planu prehrane srpske nutricionistice Ane Petrović, a čini se kako itekako djeluje. Naime, Marija je otkrila kako je prehranom koja se bazira na salatama, siru, tuni i bijelom mesu u samo sedam dana izgubila 2,8 kilograma.

Magazin

Royals