Gerard Pique i njegova djevojka Clara Chia u nedjelju su prisustvovali Velikoj nagradi Španjolske na stazi Circuit de Barcelona-Catalunya. Poznati nogometaš (37) i njegova djevojka (25) viđeni su kako se drže za ruke dok su šetali prije utrke.

U jednom trenutku, Gerard je zagrlio Claru oko struka. Clara, koja je u vezi s Gerardom tri godine, izgledala je elegantno u mini traper haljini i elegantnim crnim balerinkama. Ipak, mnogi su primijetili koliko je nogometaševa djevojka slična njegovoj bivšoj supruzi.

Gerard - koji ima dvoje djece s bivšom Shakirom, nosio je prljavobijelu košulju i lanene hlače.

gerard pique, clara chia
Thomas COEX / AFP / Profimedia 

Shakira i Piqué upoznali su se 2010. na snimanju glazbenog spota za njenu pjesmu 'Waka Waka (This Time for Africa)', a svoju su romansu obznanili u svibnju 2011. Sina Milana dobili su 2013., a Sashu 2015. godine.

Da se rastaju objavili su u lipnju 2022., nakon 11 godina veze. Ona je navodno saznala da je je nogometaš bio nevjeran. Shakira je navodno shvatila da njezin bivši vara kada je vidjela da je netko pojeo staklenku džema od jagoda dok nje nije bilo. Naime, ni Gerard ni djeca nisu ljubitelji džema.

shakira
Instagram 

Prošlog kolovoza Clara se uselila u dom koji je on ranije dijelio s pjevačicom.

Profimedia Gerard Pique i Clara Chia Marti