'Izgledaju kao tinejdžeri': Vole se kao na početku veze, skupa su godinama, hvale ih zbog jedne stvari

Otkrili su i tajnu svoje uspješne veze.

Instagram

'Nekada se u Trst išlo po traperice... danas u kratkim i izderanim 'rebama' se uživa u ovom predivnom gradu', napisao je Tarik Filipović (52). On i supruga Lejla Filipović (47) objavili su nekoliko fotografija kojima su pokazali kako se dobro provode u Italiji, točnije u Trstu. Hvalili su njihov mladolik izgled, smisao za modu, ali i ljubav koja se i preko slika može iščitati. 

Instagram 

U Trstu su uživali u kavi i pašti, ali i drugim stvarima u kojima su Talijani u svjetskom vrhu, otkrio je Tarik. Lejla je osim kave pila i poznati talijanski aperitiv Aperol. Za njih dvoje često možemo pročitati kako izgledaju fantastično i da su poput tinejdžera. 

Inače, Lejla i Tarik u braku su već 16 godina, a nedavno je bivša manekenka ispričala koja je tajna njihove uspješne veze. 

Instagram 

'Ljubav je uvijek na prvom mjestu, ali poštovanje i kompromis su ključni, uz razumijevanje', zaključila je.

Tarik i Lejla zajedno odgajaju dvojicu sinova, Armana i Dina. Voditelj i glumac prošlog nam je mjeseca otkrio tko više 'potegne' u kućanstvu i kako usklađuje očinstvo i karijeru.  

Instagram 

'Odvojiš vrijeme i za djecu i za sebe. To je jedna križaljka. Zna se tko što radi, sad su oni već veći pa nema brige. Supruga je ipak tu doma, a ja više izbivam od doma. No svakako smo oboje bili unutra dok su dečki bili manji, a sad su to već svoji ljudi. Ono što je najvažnije je taj odgoj i kad ga pohvali učiteljica, profesorica, bilo tko. Onda znamo da smo dobre temelje udarili, a sve ostalo će doći na svoje', zaključio je.