Koreograf Igor Barberić i pjevačica Ivana Kindl ove subote odnijeli su titulu pobjednika 13. sezone showa ‘Zvijezde pjevaju’, a publiku su oduševili izvedbama pjesama ‘Treasure’, ‘Još uvijek sanjam da smo zajedno’ i ‘Listen to your heart’.

Završetak sezone na svom Instagram profilu obilježila je i bivša misica Lejla FIlipović koja je otvorila dušu o svom iskustvu u showu.

'Još malo šetnje uz more i gotovo. Još jedna emisija večeras i završava ovo lijepo putovanje zvano ‘Zvijezde pjevaju’. Danas ćemo svi biti zajedno u emisiji da podržimo finaliste koji su zasluženo tamo gdje jesu. Bilo je ovo jedno zbilja divno iskustvo koje je na momente zasjenila negativna energija nekih pojedinaca (uglavnom skrivenih iza lažnih imena) koji nisu shvatili bit ovog zabavnog show-a… to je, na žalost, dio naše svakodnevice i takve osobe ne treba hraniti nikakvom pozornošću pa – vratimo se na lijepe stvari kojih je bilo u izobilju i koje ću nositi u sjećanju', napisala je pa dodala:

'Najveće bogatstvo je to da sam upoznala sjajne ljude koji su se natjecali zajedno sa mnom, a najviše od svega sam zahvalna mojem mentoru Bojanu Jambrošiću. Jednostavan, iskren, veseo, duhovit, brižan…sve je to on…i puno više od toga…dragi Bojan! Hvala cijeloj ekipi HRT-a, curama iz šminke, garderobe, bendu. I na kraju omiljeni stih mog supruga; 'Ptice ne pjevaju zbog jeke nego zbog sebe'.

Ovom objavom oduševila je svoje pratitelje, a mnogi od njih odmah su joj pružili podršku.

'Ljubomora je teška bolest. Lejla ne obaziri se na bolesne duše', 'Bravo! Odlično rečeno! Lijepo je ponijeti divne uspomene, a i stečena prijateljstva', 'Bravo draga Lejla', komentirali su obožavatelji, a javile su joj se i brojne poznate Hrvatice poput Renate Končić Minee, Nede Parmać, Silvije Dvornik i Viktorije Rađe koja joj je poručila: 'Bravo Leki!!!! Vidiš da se može bit i lijep i pametan'.

Lejla Filipović (1).jpg
HRT 

Podsjećamo, Lejla i Bojan ispali su u polufinalnoj epizodi showa, a Lejla je u razgovoru nakon emisije s voditeljicom Uršulom Tolj podijelila svoje dojmove.

'Ovo što je Marko rekao, mislim da bi mene linčovali negdje na trgu da sam prošla u finale ovi hejteri. Ali stvarno predivno. Hvala prije svega tebi na pozivu i što si me spojila s Bojanom. I što je rekla Ivana stvarno bi sve ponovila. Nemam apsolutno nekih ružnih iskustava. Predivno, i cijela ta ekipa i to druženje, sve', rekla je Lejla.

Dio gledatelja reagirao je na Lejlinu izjavu da bi ju linčovali, a neki su se čak osjetili nepravedno prozvani njezinom porukom.

Ubrzo se na Instagramu oglasio i Lejljin suprug, Tarik Filipović, koji je prvo objavio nekoliko karakteristika hejtera i kako se njima postaje, a zatim ih u jednoj objavi usporedio sa sadistima i psihopatima

Nakon nekoliko storija posvećenim hejterima, Tarik je na svom Instagram storiju još jednom podržao svoju suprugu i poručio kako će njih dvoje nastaviti pjevati zajedničkoj ljubavi.

'Nisi imala pravedan tretman niti 'pole position'... ali još jednom si me oborila s nogu svojom snagom i dostojanstvom... i dalje ćemo zajedno 'pjevať šta nam srce zna. Lavovi o miševima nikada ne govore... a miševi o lavovima svaki dan', poručio je voditelj.

Tarik Filipović.
Instagram 

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić, Story Tarik i Lejla Filipović