Glumac i voditelj Tarik Filipović sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta javio se iz rudnika mrkog uglja Breza u Bosni i Hercegovini. Naime, Tarik ondje radio na snimanju druge sezone serije 'Kotlina', a s pratiteljima je podijelio nekoliko fotografija i snimki iz spomenutog rudnika.

'Rudnik mrkog uglja Breza, izvana i iznutra bio je prirodna i uzbudljiva scenografija mojih dana snimanja… Nezaboravno iskustvo… Naoko negostoljubivo, a toliko topline i osmijeha rudara koji su te dane bili i glumci… Toliko divnih, toplih i emotivnih priča… Hvala, momci… Divim Vam se. Sretno i dalje', napisao je.

'Tare, hvala ti na svemu', 'Hvala za promociju naše Breze', 'Sjajno', neki su od komentara ispod objave.

Inače, Tarik i njegova supruga Lejla Filipović slove za jedan od najskladnijih domaćih parova, a jedno drugome najveća su podrška. Lejla se tako prošlog mjeseca pojavila u showu 'Zvijezde pjevaju' i svojim nastupom oduševila mnoge.  Iz prvog reda su je s ponosom u očima gledali suprug i sin Arman te Tarikov kolega Joško Lokas.

'Bravo, ljubavi', napisao je Tarik, a Lejla je pojasnila kako to da je prihvatila sudjelovanje u emisiji.

Lejla Filipović
Instagram 

'Tarik je odmah nekako oduševljeno to prihvatio, prvo sam ga iznenadila. Da je ovaj poziv došao prije godinu dana ja bih to odbila sigurno', ispričala je.

Više fotografija poznatog para pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić, Story Tarik i Lejla Filipović