Pjevač Alen Bičević posljednjih je tjedana jedno od najpopularnijih imena u Hrvatskoj zbog svojih i više nego uspješnih transformacija u showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Mnogima omiljeni kandidat, sada je sa svojim Instagram pratiteljima podijelio crno-bijelu fotografiju svoga oca i pokazao na koga je naslijedio izgled.

Alen Bičević.
Instagram 

'Moj tata na svojoj maturalnoj zabavi u Goraždu 1976.', napisao je Alen uz fotografiju, dok je u pozadini svirala pjesma 'Moj dilbere' Safeta Isovića. Njegov otac je za ovu prigodu obukao crni kaput, ispod kojeg se nazire bijela košulja i crna kravata. 

Osim što svakog tjedna mijenja svoj izgled zbog uloge, Alen se posljednjih godina i privatno poprilično promijenio.

alen bičević
Instagram 

'Moje lice izgleda nepoznato', napisao je pored kolaža dviju fotografija, jedne iz 2017. godine, a druge iz 2024.

Iz fotografija je jasno da je izgubio kilograme, a očito je i da su se neke crte njegovog lica promijenile.

Podsjetimo, Alen se prije devet godina natjecao u prvoj sezoni showa 'The Voice', u kojem je dogurao do polufinala. Tamo mu je mentor bio upravo Tony Cetinski, kojeg je imitirao u prvoj epizodi TLZP-a.

'Uživao sam, nemoguće je doći u ovakav show, a ne uživati. Ovdje vlada pozitivna energija... Kad sam se prijavljivao, nisam mislio da ću doći do polufinala, neki osjećaj mi je govorio da ću daleko dogurati, ali nikako do polufinala', rekao je tada.