U četvrtoj emisiji showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Alen Bičević transformirao se u našu pjevačicu Gabi Novak i tako odnio svoju drugu pobjedu.

'Nisam se ni ja nadao da će to toliko dobro ići, ali kao što znamo s Gabi Novak ne možeš pogriješiti. Sad kad pogledam, ja sam strašno samokritičan, šta bi promjenio, ne bi promjenio apsolutno ništa, sve je bilo kako treba biti, i svi su to prepoznali i žiri i kandidati', rekao je u razgovoru za IN Magazin.

Snimka nastupa postala je hit na Youtube-u, a nastup je prokomentirala i legendarna Gabi Novak koju je Bičevićeva izvedba oduševila. Ipak, glazbenica je u intervjuu za 24sataotkrila u čemu Alen ipak nije uspio.

'Dečko je odličan. Fantastično je imitirao pjevanje, a tek kako su ga uredili! Kosa, maska... Fenomenalno. Jedino mi nije skinuo karakter. Bio je previše miran, a ja, baš kad pjevam ‘Pamtim samo sretne dane‘, idem naprijed i povučem publiku da pjeva sa mnom, to je moj mot. Previše je stajao na mjestu, a ja se razmašem!', priznala je.

'Već vidimo tko je generalni pobjednik ove sezone! Čista umjetnost!', 'Ovo stvarno prelazi sve granice kako je odličan bio. Pobjeda mora biti u njegovim rukama!', 'Majstore, svaka ti čast i duboki, duboki, najdublji naklon do poda', 'Wow, bez riječi sam', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Više fotografija Alena kao Gabi Novak pogledajte u našoj galeriji:

youtube/tvoje lice zvuči poznato Alen Bičević kao Gabi Novak