'Ponekad odlutam, ponekad zalutam, ti si uvijek tu da mi pružiš ruku. Još uvijek si mir mojih nemira… Još uvijek si centar svemira', objavila je Lejla Filipović stihove pjesme 'Najljepši cvijet' Adija Šoše. Za to je imala i dobar povod. Njezinom suprugu Tariku Filipoviću bio je rođendan. 

'Sretan rođendan, ljubavi moja', napisala je uz fotografiju na kojoj poziraju skupa kraj torte. Voditelj i glumac proslavio je 52. rođendan, a tim povodom je otkrio kako su za njega godine samo broj. 

Tarik Filipović i Lejla Filipović
Instagram 

'U mom slučaju dva jednoznamenkasta spojena u 'više'... 5 i 2... tim redom...idemo dalje', zaključio je. Tariku je rođendan čestitao i sin Dino, koji nije njegov biološki sin, ali ga je prihvatio kao svojeg. Njegov pravi otac je Lejlin bivši partner Dado Majoli. Tarik i Dino se odlično slažu, a Tarik i Lejla skupa su dobili sina Armana. 

Tarik i Dino Filipović
Instragram 

Ljubavna priča jednog od najskladnijih parova na estradi započela je kad se Lejla razvela od teniskog trenera Dadu Majolija, poznatijeg kao brata Ive Majoli. Ubrzo nakon razvoda počelo se šuškati o tome da je ona u vezi s Tarikom Filipovićem, no par je dugo vremena to skrivao.

Njih dvoje su se poznavali iz viđenja, a Tarik ne skriva da je vrlo brzo bio siguran da će se vjenčati upravo s njom.

'Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se oženiti’, ispričao je u jednom ranijem intervjuu za magazin Extra.

Više o Tariku i Lejli pogledajte u galeriji:

Dražen Kokorić, Instagram Tarik i Lejla Filipović su jedan od omiljenih domaćih parova