'Al' si zgodna': Nika Antolos pozirala u bikiniju i raspametila obožavatelje isklesanom figurom

Zbog bolesti ranije nije mogla ni hodati.

Instagram

Pjevačica grupe Feminnem Nika Antolos (34) podijelila je fotografiju u ružičastom kupaćem kostimu i tako oduševila svojom vitkom i isklesanom figurom. Ovom prigodom, Nika je svojim obožavateljima poslala i znakovitu poruku o ljubavi.

'Probaj izgorjeti za ljubav jednako koliko izgaraš u ljutnji... Svi koji su probali, nikad se više na staro vratili nisu, čovjeku jednostavno po prirodi nije zabavno nazadovati', napisala je.

'Ljepotica', 'Wow', 'Izvanredna dama i objava, podrška', 'Koje fotke', 'Najdivnija', samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja ispod objave.

Inače, Niki je prije 15 godina dijagnosticirana multipla skleroza te nije mogla hodati, a bila je i slijepa na jedno oko. Pjevačica kaže da se danas smatra izliječenom, a otkrila je i da ju je spasila vjera u Boga.

'Vjera mi je baza. Ja sam se cijelo vrijeme molila Bogu da to izdržim najbolje što mogu, onda sam se molila i da me uzme jer sam čovjek, i onda kad je bilo strašno, ne možeš disati, hodati, ne vidiš smisao postojanja, i još te cijelo to vrijeme dijete gleda... Bio je to jedan strašan period. Tu se puno svega promijenilo i gospodin je oduvijek bio sa mnom, ja sam zapravo samo to trebala osvijestiti, tako da, bolest mi je u tome pomogla', smatra Nika.

Instagram 

Nedavno je posjetila Španjolsku u društvu kolegice Pamele Ramljak, a tada je odlučila podijeliti i neke dojmove iz Španjolske i progovoriti o svojim LGBTQ+ prijateljima.

'Cijeli život imam prijatelje i poznanike koji su gay. I uvijek su znali i znaju, koliko ih ljubim... Toliko mojih prijateljica koje imaju cure, u prsima nose prevelika srca za ovaj svijet.. Puno njih su vjernici.. Nedavno sam se vratila iz Španolske, konkretno iz, kako kažu 'Gay grada' i gay hotela. Sve muškarci, sem dve transrodne žene. Bilo mi je divno, jer je bilo divnih ljudi.. Molila sam kao što molim i doma, nitko mi nije napadao vjeru, nit’ ja ikog iz bilo kojeg razloga.. Moji prijatelji oduvijek su znali s čime konkretno se ne slažem po vjeri..Istina je uvijek bila sastavni dio naših odnosa.. Ali isto tako da svoj bih život dala za bilo koga od njih da zatreba u sekundi. Toliko', poručila je.

Više Nikinih fotografija pogledajte u galeriji: