Od rujna ih čekaju slatki izazovi: Andrea Šušnjara o misterioznom dečku, zbog nje je napustio svoju zemlju

Privatni život nastoji držati podalje od javnosti.

Privatna fotografija

Andrea Šušnjara (37) prije nekoliko dana bila je gost iznenađenja na Story Summer Partyju na kojem je oduševila okupljene, ali i podsjetila ih na to kako ove jeseni dolazi iz grupe Magazin. U njoj je provela 14 godina i tako postala najdugovječnija pjevačica tog sastava. U rujnu započinje solo karijeru, a imala je i savjet za njenu nasljednicu. 

Robert Gašpert 

'Ja mogu jedino njima proslijediti savjet od Ivane Kovač kad sam ja dolazila 2010., a to je da bude svoja. Koja god dođe, neka samo sluša sebe i bude ono što je', izjavila je Andrea za InMagazin. Svoj privatni život nastoji držati podalje od javnosti, a 2021. prekinula je s dugogodišnjim dečkom Markom Juričićem, elektrotehničarem koji je od nje bio 7 godina mlađi. 

Privatna fotografija 

Andreine oči ponovno imaju onaj 'zaljubljeni sjaj' pa nije htjela skrivati da već neko vrijeme ima novog partnera. Njezin dečko je Nijemac, a zbog nje je došao u Andrein rodni kraj. 

Instagram 

'On će me ubiti ako sad pričam o njemu jer je on jedan običan, normalan čovjek. Inače je Nijemac, tako da je to bilo vrlozanimljivo u početku zato što ja ne znam njemački jezik, ne namjeravam ga naučiti, tako da sam ga u početku dosta ispravljala. Sad već priča poprilično tečno tako da ne bi nikad rekli da je rođen u Njemačkoj i da je živio sve do prije par godina, tako da sretno sam zaljubljena', ispričala je za InMagazin