Sinoć je održana revija modnog dvojca ELFS, kojom su obilježili 20 godina karijere. Na njoj su se pojavile brojne zvijezde poput Ane Gruice Uglešić, Antonije Blaće, Ecije Ojdanić, ali i Andree Šušnjare.

Andrea je zablistala u crvenoj uskoj haljini ispod koljena, a na nogama je imala crne cipele na visoku petu. Kosu je raspustila u opuštene valove, a na licu je imala efektan make up i crveni ruž.

Šušnjara
Josip Regović / Pixsell 

Inače, pjevačica nakon 14 godina u rujnu ili najkasnije krajem prosinca odlazi iz grupe Magazin. 'Nismo se još usuglasili kada će se to točno dogoditi. Imamo zakazane brojne koncerte koje trebamo ispoštovati i projekte koje moramo realizirati prije nego se rastanemo', rekla nam je ranije Andrea.

Andreinu prvu solo pjesmu već piše Tonči Huljić, koji nam je nedavno ekskluzivno otkrioda razmišlja o trajnom gašenju Magazina.

Tonči Huljić o pjesmama koje su trebali dobiti drugi izvođači
Story arhiva 

'Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla', započeo je Tonči i dodao:

'Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći', zaključio je Tonči, a cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Više fotografija pjevačice možete pogledati u galeriji:

Instagram Andrea Šušnjara pobijedila je tešku bolest, a majka ju je sama odgojila