Što je s ovim htjela poručiti? Ella Dvornik podijelila fotografiju s misterioznim muškarcem

Na ovogodišnjem Story Hall of Fameu pažnju je plijenio prsten koji je Ella nosila na ruci.

Instagram

Influencerica Ella Dvornik svoj privatni život inače drži podalje od očiju javnosti, a ovih dana s kćerima je posjetila majku Danijelu na otoku Braču.

Ipak, Ella je sada podijelila fotografiju kojom je zaintrigirala mnoge. Naime, objavila je crno-bijelu fotografiju iz lifta, a na kojoj se vidi noge misterioznog muškarca preko puta njezinih. 

Instagram 

Svi se sada pitaju je li ovo novi muškarac u Ellinom životu, no ona nije otkrila više detalja. Ella je na ovogodišnjem L'Adria Story Hall of Fameu blistala u zelenoj kreaciji domaćeg brenda Krie Design. Osim divne haljine, pažnju je plijenio i prsten koji je nosila na ruci.

Upitali smo je tko joj je dao prsten, koji neodoljivo podsjeća na zaručnički, ali ostala je tajnovita po tom pitanju. S velikim osmijehom na licu je rekla:

'Ovo je jedan jako poseban prsten, koji mi je darovala jedna jako posebna osoba'

Instagram 

Podsjećamo, Ella je u kolovozu prošle godine ekskluzivno za magazin Story potvrdila da se razvodi od poduzetnika Charlesa Pearca nakon četiri godine braka.

'Da, istina je, u procesu smo razvoda. Tu odluku nisam donijela jučer, ali postupak dugo traje i mislim da nije potrebno komentirati nešto što nije završeno', rekla je tada.

Kako je Ella izgledala na ovogodišnjem Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji: