Influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog utorka pohvalila se neobičnim izletom u prirodi. Naime, influencerica je iznenadila obožavatelje nizom provokativnih fotografija na kojima pozira u ribnjaku bez grudnjaka, dok je leđa okrenula kameri.

'Ugodno soliranje', kratko je napisala.

'Treba hrabrosti ući u to', 'Kraljice', 'Nisi valjda bosa?', 'Ne bih smjela prići, svakako hrabro', 'Ma ti si kraljica, zaista si jako zgodna i samo uživaj', neki su od komentara oduševljenih obožavatelja, a Elli se javila i influencerica Hana Hadžiavdagić Tabaković koja joj je poručila: 'Za milion ne bih ušla u to blato.'

Mnogi obožavatelji upozorili su je na zmije i pijavice, a na što je Ella odgovorila: 'Imam iskustva s pijavicama.'

Ella Dvornik
Instagram 

Inače, Ella se svojim obožavateljima nedavno požalila i na problem na koji je naišla otkad je ponovno počela vježbati u teretani. 

'Jedva stvar na koju nisam računala kada sam opet krenula intenzivno u teretanu - raširila su mi se bedra, odnosno noge su mi ojačale puno. Jako su se raširile, a gore mi se smanjio struk. Ne mogu nikako naći traperice koje su mi dobre u nogama, a da mi gore nisu velike', rekla je.

Uz to, otkrila je i da u teretanu ide svaki dan, a pokazala je i kako je njezino tijelo izgledalo prije nego što je krenula s intenzivnim treninzima, kada je imala 56 kilograma.

Ella Dvornik
Instagram 

Kako je Ella Dvornik ove godine izgledala na Story Hall of Fameu pogledajte u galeriji:

Story Press Ella Dvornik Story Hall of Fameu