Franka Batelić objavila rijetku snimku sina i kćeri: Neodoljivim prizorom s ljetovanja raznježila je sve

Snimka je oduševila obožavatelje, a sada joj svi poručuju istu stvar.

Robert Gašpert

Pjevačica Franka Batelić svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, a tek s vremena na vrijeme dijeli obiteljske fotografije. Ipak, ovog puta imala je poseban povod. Naime, pjevačica trenutačno uživa na ljetnom odmoru u Istri, a na društvenim mrežama pokazala je kako se ondje provode njezin sinčić Viktor i kći Greta.

Podijelila je snimku na kojoj mališani šeću ulicom i drže se za ruke, dok Viktor mlađoj sestri pokazuje što sve vidi u okolini. Franka je zatim podijelilla i nekoliko njihovih fotografija, a mnogi su im odmah uputili brojne komplimente.

Instagram 

'Krasna dječica u lijepoj Istri', 'Koje slatkoće', 'Slatkiši mali', 'Duše male slatke', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Podsjećamo, Vedran Ćorluka i Franka Batelić jedan su od omiljenih parova Hrvatske, a zaljubili su se 2012. godine na Zrću. Svoju su vezu potvrdili u javnosti šest mjeseci kasnije na božićnom koncertu na kojemu je Franka nastupala.

Šest godina kasnije, Franka i Vedran svoju su ljubav okrunili brakom, nedugo nakon toga je na svijet stigao njihov sinčić Viktor, a u studenom 2022. dobili su i drugo dijete, kćerkicu Gretu.

Instagram 

Pjevačica je nedavno u podcastu 'Mame kod Lane' voditeljice Lane Gojak Bajt otvorila je dušu o roditeljskim izazovima, a zbog izjave o majčinstvu obožavatelji su je napali.

'Kad vidiš mame na Instagramu - frizura, djeca su super raspoložena, svi su super odjeveni. Imaju bijele majice, bež hlače, mama ima super šminku, hrana je gotova na stolu... To je tako nerealno. To mi je toliko ono, ne mogu reći koliko smiješno jer da, to je tako daleko od istine', rekla je.

'Ne razumijem čemu mržnja prema nekome tko drži sve pod kontrolom? Kod mene je uvijek sve sređeno, što je tu problem?', 'Daleko od istine? Vjerovala ili ne postoje majke koje stignu sve napravit', 'Hipokrit na 200%', 'Pa i vi ste na Instagramu našminkani, odjeveni i tako dalje', 'Nisam vidjela nikad vašu sliku u suprotnosti od ovoga, čemu se čudite', neki su od komentara ispod objave.

Više fotografija Franke i Vedrana pogledajte u galeriji: