P5rošlog tjedna je održan 11. L'Adria Story Hall of Fame, jedan od najglamuroznijih događaja u godini koji je okupio brojne domaće i regionalne zvijezde. 

Jedan od gostiju bio je i mladi glazbenik ToMa, koji je osvojio nagradu Shooting Star powered by JANA.

DSC06635.jpg
Story Press 

'Puno mi znači ova nagrada. Pogotovo s pozicije mladog glazbenika koji se kao cijela moja generacija trudi raditi i probiti u svijetu glazbe. Čast mi je što ste biti prepoznat i dobiti poštovanje ovako prestižnog magazina koji godinama prati rad mladih glazbenika. Stvarno hvala', rekao nam je simpatični Toma koji je na Hall of Fameu premijerno izveo pjesmu 'Da opet nađem te' s pjevačicom Frankom Batelić.

'Neću lagati, imam tremu. Tek je izašao spot i prvi put izvodimo pjesmu uživo. Volimo pjesmu i želimo ostaviti dobar dojam, a nadam se da ćemo u tome i uspjeti', rekao je.

DSC_8092.jpg
Story Press 

Otkrio nam je i kako je došlo do suradnje.

'Inicijalno je trebala biti autorska suradnja. Franka i ja smo nešto kombinirali da ja radim tekst, međutim kroz demo i cijelu tu priču ispalo je ipak bolja opcija da snimimo duet i stvarno je super ispalo na kraju', priznao je talentirani glazbenik.

ToMu smo nedavno imali priliku gledati u showu 'Tvoje lice zvuči poznato', a otkrio nam je i skim se najviše povezao tijekom, ali i nakon showa.

'Mislim da je to očito da sam se s Alenom Bičevićem ostao dosta dobar prijatelj i van showa. Baš smo kliknuli. Stvarno mislim da je fantastičan čovjek, super glazbenik i umjetnik i nadam se da će to prijateljstvo trajati i dalje', rekao nam je ToMa i otkrio svoje glazbene planove za budućnost.

'Uskoro mi izlazi novi singl i koncertu Zagrebu u Petom kupeu na jesen i novi album', kazao je ToMa.

Tko je sve došao na Story Hall of Fame, pogledajte u galeriji:

Story Press Brojna poznata lica zasjala su na crvenom tepihu najiščekivanijeg događaja godine, L'Adria Story Hall of Fame