Hrvatski pjevač na vjenčanje Matije Cveka došao s prelijepom voditeljicom: Vezu su skrivali, nedavno ju je zaprosio

I oni će uskoro pred oltar.

Neva Zganec/PIXSELL

Glazbenik Matija Cvek u nedjelju se oženio partnericom Miriam Cikron, a kojom je ranije ove godine dobio kćer Lotu, a na vjenčanje su došla brojna poznata lica s domaće glazbene scene.

Jedno od njih je Alen Đuras, mentor iz 'Zvijezde pjevaju', koji je došao sa svojom zaručnicom, voditeljicom Lota i inženjerkom agronomije Ana-Klaudijom Štilinović. Njih su dvoje u vezi godinu dana, a nedavno su se zaručili.

Alena Đurasa upoznali smo u drugoj sezoni showa 'The Voice Hrvatska', a u finalu je završio na trećem mjestu. Prošle godine je napunio 30 godina i, kako je ispričao, posložio neke stvari u životu. On je jedan od onih koji je uspio nakon Voicea, i kojem je taj show bio odskočna daska. Otkrio je koliko je samokritičan.

'Auuu, i previše! Kad nešto odradim, ne mogu se gledati, ne mogu ti to opisati. Kad gledam nešto, mislim da su svi super, a da sam ja ono - a što, vidi me. Doslovce gledam svake sitnice, npr. vidi kako hodam. Zamaram se nekim glupostima. Nije to nešto što utječe na mene u smislu da nisam samouvjeren, već samo samokritičnost na kraju', rekao je u emisiji Zdravlje na kvadrat.

Za sebe kaže da je vrlo emotivna osoba i da ga najčešće jako pogode priče iz pjesama jer se emocionalno poveže i osjeća takve stvari.

Ranije je u intervjuu za Story rekao kako mu se život definitivno promijenio preko noći nakon audicije 'Voicea'.

'Dobio sam hrpu poruka podrške iz cijele Hrvatske. Stvarno nisam mislio da ću doći do finala jer je konkurencija bila jako velika. Ubrzo nakon showa preselio sam se iz Trogira u Zagreb kako bih nastavio svoj glazbeni put, a zatim su krenuli i mnogobrojni nastupi te glazbene suradnje’, ispričao je.