Zbog ovog je došlo i do tučnjave: 3 riječi kojima je William opisao Meghan žestoko su razbjesnile Harryja

Princ Harry sve je otkrio u svojim memoarima 'Rezerva'.

Profimedia

Odnos Williama i Harryja već je godinama na 'klimavim nogama', a sve se dodatno pogoršalo kada je Harry s obitelji preselio u Kaliforniju i odustao od dužnosti u kraljevskoj obitelji. Stvari se nikad nisu značajnije popravile, a razdoru je dodatno doprinijelo Harryjevo javno objavljivanje njihovih obiteljskih tajni u svojim memoarima 'Rezerva'.

Princ Harry tako se prisjetio fizičkog sukoba s bratom Williamom, do kojeg je došlo nakon što je oženio Meghan Markle.

Profimedia 

Naime, otkrio je da je William nazvao Meghan 'teškom, nepristojnom i oštrom', što je Harry nazvao 'papagajskim ponavljanjem novinskih naslova' o njegovoj ženi. Tada je Harry napisao da je sukob eskalirao, sve dok ga William nije 'zgrabio za ovratnik, strgnuo mu ogrlicu i srušio ga na pod'.

Iako je William prvenstveno htio razgovorati o njihovom katastrofalnom odnosu i borbi s medijima, kada je stigao u Nottingham Cottage, već je 'gorio od bijesa'. Dok se William žalio na Meghan, Harry mu je rekao da ponavlja ono što su novinari napisali i da od njega očekuje više, no navodno William 'nije bio racionalan' te je došlo do velike svađe, piše Glossy.

Profimedia 

Harry je optužio svog brata da se ponaša kao 'pravi nasljednik' i da ne može razumjeti zašto on sam nije zadovoljan biti - samo rezerva. Iako je princ Harry u svojim memoarima podijelio mnoge obiteljske tajne, tvrdi da je odlučio izostaviti mnogo toga iz svog pisanja. Naime, jednom je rekao da je mnoge priče o ocu i bratu zadržao za sebe, ali je dodao kako misli da mu oni nikada neće oprostiti.

Podsjećamo, princ Harry je sa suprugom Meghan i sinom Archiejem napustio Veliku Britaniju početkom 2020. godine. Najprije su preselili u Kanadu, a onda u jeku pandemije koronavirusa došli u Ameriku, gdje i sada žive. U međuvremenu su dobili i pojačanje u obitelji, djevojčicu Lilibet Dianu.

Više fotografija Harryja i Meghan pogledajte u galeriji: