Doživio je nesreću: Sin Brada Pitta i Angeline Jolie završio u bolnici

Vozila hitne pomoći odmah su ga prevezla u bolnicu.

Profimedia

Pax Jolie-Pitt (20) završio je u bolnici nakon prometne nesreće u kojoj je zadobio ozljedu glave. Sin Angeline Jolie i Brada Pitta vozio je svoj električni bicikl po Los Angelesu i zabio se u stražnji dio auta ispred sebe.

Pax nije nosio kacigu, a vozila hitne pomoći odmah su ga prevezla u bolnicu. Strani mediji pišu da je sin popularnih glumaca stabilno, no svi detalji oko njegove ozljede još uvijek nisu poznati.

STARTHESTAR / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsjetimo, Pax je rođen 2003. godine u Vijetnamu kao Pham Quang Sang, a glumci su ga posvojili kada je imao tri godine. Za njega kažu da se najrjeđe pojavljuje u javnosti kao i da najmanje voli kamere.

Gotovo se ništa ne zna o njegovim biološkim roditeljima, a Time je pisao da su ga pronašli u lokalnoj bolnici u Vijetnamu, napuštenog nakon rođenja. 'U počecima sam mislila da neću posvojiti dijete iz Vijetnama jer je Maddox iz Kambodže, a te dvije zemlje imaju kompleksnu povijesti', rekla je Angelina jednom misleći na ratne situacije.

Profimedia 

Pax se 2014. godine pojavio u 'Maleficent' te 2016. godine u 'Kung Fu Pandi 3', filmovima u kojima je njegova majka ostvarila važne uloge. Također, sudjelovao je u kreiranju Angelininog ratnog filma 'First They Killed My Father' zajedno s bratom Maddoxom.

Više fotografija pogledajte u galeriji: