'Ovo kao da nije ona': Ne prestaje se komentirati novi izgled Jennifer Aniston

Iznenadila izgledom svog lica.

Profimedia

Jennifer Aniston (55) mnogima je omiljena glumica u Hollywoodu, ponajviše zbog uloge Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Iako su joj uvijek tepali zbog sjajnog izgleda, njezine posljednje fotografija iznenadile su mnoge.

Glumicu su fotografirali na setu 4. sezone serije 'The Morning Show', a izgledala je dotjerano u crnoj baršunastoj haljini s dubokim izrezom, dok je na nogama imala crne salonke. Ipak, mnogima je nešto drugo 'zapelo za oko'.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Naime, internet bruji o njenom utegnutom i pomalo izmjenjenom licu. Korisnici na društvenim mrežama komentirali su kako se glumica podvrgnula nekoj od tehnika pomlađivanja lica, rinoplastici ili injekcijama botoksa.

'Ovo kao da nije ona', 'Totalno je drukčija', 'Što se dogodilo s Jennifer?', nizali su se komentari ispod novih fotografija.

BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Također, Jennifer je nedavno snimljena ispred poznate ordinacije plastične kirurgije 'The Retreat At Split Rock u Connecticutu', koja je specijalizirana za stručno podizanje lica. Cijena tog tretmana kreće se od oko 50 do 100 tisuća dolara, dok podizanje obrva i očiju košta otprilike 30 tisuća dolara.

Koliko se Jennifer Aniston mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: