Eden i Cruz ponovo snimljeni zajedno: Njemu je 75, a nekadašnju ljepoticu su sustigle godine, izgleda neprepoznatljivo

Jedan od omiljenih televizijskih parova ponovo je zajedno, 40 godina kasnije.

IMDb

Davno prije nego što je cijela Hrvatska poludjela za meksičkim telenovelama, jedan je par suvereno vladao malim ekranima diljem naše zemlje.

Radi se o Eden Capwell i Cruzu Castillu iz legendarne serije Santa Barbara. Dogodovštine bogate obitelji Capwell pratili smo godinama, kroz više od 1000 epizoda. Serija se snimala od 1984. do 1993. godine, a u Hrvatsku je stigla početkom devedesetih.

Bogatu nasljednicu i policajca skromnijeg porijekla utjelovili su glumci Marcy Walker i A Martinez i tako postali dio legende.

santabarbara-online.com 

Par, za koji su se, prema urbanim legendama, uplaćivale i mise razdvojio se i na ekranu i u stvarnosti, a ovih dana, punih 40 godina nakon serije, ponovo su se našli zajedno.

Naime, njih dvoje su se, s drugim glumcima i producentima serije, okupili prošlog petka u gradu Burbanku u Kaliforniji povodom obilježavanja četrdesete obljetnice serije.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

A Martinez se, nakon serije nastavio baviti glumom, no slavu koju je dobio u Santa Barbari više nikad nije ponovio.

1981. bio je u kratkom braku s glumicom Mare Winningham s kojom se razveo iste godine. 1982. vjenčao se sa sadašnjom suprugom Leslie Bryans s kojom ima troje djece, dvije kćeri i sina.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Trenutno mu je 75 godina, a na društvenim mrežama ima skromnih 37 tisuća pratitelja.

Puno veću pozornost privukla je njegova kolegica Marcy koja se 2005., nakon što je glumila u seriji 'Sva moja djeca', potpuno povukla iz javnosti.

Glumica se četiri puta udavala. Prvi suprug joj je bio kolega Michael E. Knight, a drugi glumac Billy Warlock. S trećim suprugom Stephenom Collinsom ima sina Tylera. Sreću je našla iz četvrtog puta kad se zaljubila u Douga Smitha za kojeg se udala 1999., a otad je preuzela njegovo prezime.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

2005. napravila je veliki zaokret u karijeri, te je odlučila odustati od glume i posvetiti se vjeri. Danas radi u jednoj župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica dječjeg programa.

AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za razliku od svog kolege, 63-godišnja Marcy nema aktivne profile na društvenim mrežama pa je javnost nije imala prilike vidjeti.