Obiteljsko gledanje podnevne sapunice duga je tradicija u Hrvatskoj i razlog zbog kojeg mnogi i dan danas prilično dobro razumiju španjolski jezik, no prije meksičkih telenovela na televiziji se svakog dana budno pratila Santa Barbara.

Omiljeni televizijski par bili su Eden i Cruz, a zgode i nezgode bogate obitelji Capwell su se protezale kroz više od 1000 epizoda.

Kako 2024 izgledaju Marcy Walker i A Martinez koji su glumili Eden i Cruza u seriji Santa Barbara.jpg
IMDb 

Podsjetimo, Eden je bila kći prebogatog C.C. Capwella koja se zaljubila u policajca skromnijeg porijekla, Cruza. Par koji je domaća publika toliko obožavala da se i danas prepričava urbana legenda da su se za njihovu dobrobit uplaćivale mise utjelovili su glumci Marcy Walker i A Martinez.

Marcy, koja je glumila lijepu Eden, danas ima 62 godine, te se potpuno povukla iz javnog života. Osim uloge Eden, koju je glumila od 1984. do 1991., poznata je i po ulozi Lize Colby u seriji 'Sva moja djeca'.

Marcy Walker
Facebook 

Glumica se četiri puta udavala. Prvi suprug joj je bio kolega Michael E. Knight, a drugi glumac Billy Warlock. S trećim suprugom Stephenom Collinsom ima sina Tylera. Sreću je našla iz četvrtog puta kad se zaljubila u Douga Smitha za kojeg se udala 1999., a otad je preuzela njegovo prezime.

2005. napravila je veliki zaokret u karijeri, te je odlučila odustati od glume i posvetiti se vjeri. Danas radi u jednoj župi u Sjevernoj Karolini kao voditeljica dječjeg programa.

Marcy Walker
Facebook 

A Martinez je ulogu Cruza igrao do 1992., no za razliku od svoje kolegice Marcy on se nastavio baviti glumom do današnjeg dana, iako popularnost koju je stekao ulogom u Santa Barbari više nikad nije ponovio.

Trenutno ima 75 godina, a nasuprot Marcy koja se kloni bilo kakve pozornosti javnosti, aktivan je i na društvenim mrežama.

A Martinez
Instagram 

Slavne Eden i Cruza fanovi zajedno nisu imali prilike vidjeti nekoliko desetljeća, no nedavno je objavljeno da će se jedan od najpopularnijih parova s malih ekrana ponovo susresti.

A Martinez
Instagram 

Vijest je stigla od glumca Lanea Daviesa koji je glumio Edeninog brata Masona Capwella, a koji je otkrio da će se velikim susretom glumaca i fanova obilježiti 40. obljetnica serije.

Susret će se održati u Burbanku u Kaliforniji 2. kolovoza ove godine.