Evo tko je muškarac s kojim je Vlatka Pokos brzo prekinula: Mnoge je šokiralo s kim je on sve u rodu

Vlatka je otkrila da je s Većeslavom nakon prekida ostala u dobrim odnosima.

Story Press

Vlatka Pokos ovog utorka potvrdila je kraj ljubavne veze s bivšim ragbijašem Većeslavom Holjevcem i tako iznenadila javnost. O njihovom prekidu šuška već neko vrijeme, a Vlatka je sada otkrila i da je nakon svega odlučila napustiti Hrvatsku.

'Ponukana brojnim napisima u medijima o prekidu moje veze popraćenim sugestivnim interpretacijama svake moje Insta objave, želim reći sljedeće: da, Većeslav i ja prekinuli smo vezu. O njemu mogu reći sve najbolje, ostali smo u prijateljskim odnosima. Ne, nitko nikog nije želio kontrolirati; to zreli ljudi ne rade', započela je Vlatka pa dodala:

'Ponekad se u životu sretne dvoje dobrih ljudi, no to ne znači da su dobri i zajedno. Nikad neću razumjeti interes javnosti i medija za moj privatan život ali eto, enigma je riješena. Uostalom, u Hrvatskoj za mene, za sad, nema mjesta u profesionalnom smislu stoga sam opet napustila Lijepu Našu. Sve vas puno pozdravljam i volim. Život u dvoje može biti lijep ali nikako pod svaku cijenu. Isto tako, sreća i ispunjenost jedne zrele žene, poput mene, odavno ne ovisi o ljubavi muškarca. Najviše od svega na svijetu volim i cijenim svoju slobodu i samostalnost!'

Glasine o prekidu pojačale su se kada je Većeslav prošlog mjeseca za Slobodnu Dalmaciju priznao da je njihova veza na 'klimavim nogama'.

'Ajoj, ne bih o tome. Vidjet ćemo je li gotovo. Znate kako to bude, nikad se ne zna. Nije gotovo kad je gotovo', rekao je pa otkrio jesu li u pitanju samo nevolje u raju: 'Pa dobro, ajmo to tako nazvati. Ja sam sad puno po putovanjima, evo me sad u Budimpešti na ragbi turniru tako da malo se možda zbog toga otelo kontroli', rekao je tada.

Story Press 

Inače, tajnik Hrvatskog ragbijaškog saveza od Vlatke je mlađi devet godina, a ukolko vam je njegovo ime poznato, to je zato što je njegov djed bio njegov imenjak, najznačajniji zagrebački gradonačelnik za čijeg se mandata Zagreb proširio i s druge strane Save.

Njegov otac, pokojni Veco Holjevac bio je pak višestruki prvak u automobilizmu i vlasnik restorana 'Ribarski brevijar'. Njegova teta je bivša predsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Tatjana Holjevac. Dosad se skrivao podalje od očiju javnosti, a kada se pojavljivao u medijima, to je uglavnom bilo u ulozi tajnika HRS-a.

Tako je dao izjavu kad su hrvatski ragbijaši podržali Žensku sobu 2016. godine i s ekipom sveučilišta Oxford odigrali tradicionalnu humanitarnu utakmicu protiv nasilja nad ženama. Podsjećamo, Vlatka je u travnju ekskluzivno za Story otkrila da uživa u vezi s bivšim ragbijašem te priznala da se ljubav nije rodila iz dugogodišnjeg prijateljstva, već naprotiv, bila je to fatalna ljubav na prvi pogled.

'Nemam više razloga to skrivati. Da, jako sam zaljubljena i to je razlog mog povratka u Zagreb', rekla je tada. 

Više Vlatkinih fotografija pogledajte u galeriji: