U 55. godini izgleda kao djevojčica: Slika s plaže zadivila je sve, za nju vrijeme kao da je stalo

Mnogima je omiljeno lice s malih ekrana.

Instagram

Više od 28 godina je na malim ekranima, a mnogima je omiljena TV voditeljica. Riječ je o Barbari Kolar (54) koja uživa u ljetnim danima prije nego se sredinom rujna punom parom vraća u emisiju 'Kod nas doma'. Kolar je s prijateljicom Vivianom uživala u mjestu Volosko nedaleko Opatije. 

Instagram 

'Obično nekako u ovo vrijeme Viviana i ja konačno ugrabimo priliku za naše ljetno druženje. Smijeh, fina hrana, pretresanje životnih istina i zabluda, uživanje. Kako to već bude s ljudima koji su dobri, dragi, odani, od povjerenja. Onima koji su pravi prijatelji. Hvala ti na svemu. Do novog susreta', poručila je Barbara. Podijelila je fotografiju s plaže, a pratitelji su u komentarima hvalili njezin mladolik izgled. Svidjeli su im se i njezini pramenovi. 

Instagram 

'Uživaj, ljepotice', pisali su joj. Voditeljica je godinama sinonim za klasu u svoju branši, a ove godine je bila dobitnica nagrade L’Adria Story Hall of Famea za najbolje TV lice godine. U svibnju smo razgovarali s njom o modi te životnom zadovoljstvu, ali i partnerima. 

Story Press 

'Pretpostavljam da nerijetko u životu u našoj blizini postoje ljudi koji su vrijedni pažnje i možda bi mogli biti i dobri partneri, samo što mi nismo u fazi kad tu osobu možemo prepoznati kao takvu. Mislim da je tajming silno važan za gotovo sve u životu, pa tako i za trenutak u kojem će se iskra privlačnosti rasplamsati u nešto veće i trajnije', rekla je o ljubavi.

Kako se Barbara mijenjala kroz godine pogledajte u galeriji: