'Imam celulit, izgledam kao sumo borac...': Ivana Paradžiković pozirala u bikiniju pa progovorila o svom izgledu

Kako kaže, više se ne opterećuje fizičkim izgledom.

Instagram

Ivana Paradžiković ne skriva da su putovanja njezina velika strast, a svoje avanture svakodnevno dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama. Ovih dana boravila je na otoku Biševu, a mnoge su oduševile fotografije na kojima Ivana pozira u kupaćem kostimu.

'Istražujući tajne špilje i bunkere Biševa! Jeste li znali,da ih, osim najpoznatije Modre, ovdje ima najmanje18! Uostalom, tako je otok i dobio ime: L‘ísola dei busi, otok rupa! Meni je najfascinnatnija Medvidina u kojoj je živjela Sredozemna medvjedica, sve dok se nije sukobila s čovjekom. Danas je jedan od najugroženijih sisavaca na svijetu. U špilju 'morskog čovika' možete uplivati. Duga je 160m, a na kraju je zalo, mala plažica gdje su medvjedice podizale svoje mlade', napisala je pa dodala:

'U modru je najbolje ići oko podneva, tada sunce čini čaroliju. Btw. dignite pogled, možda i vi ugledate srce u stijeni. Ostale ćete morati pronaći sami ili uz pomoć lokalaca kojih na najudaljenijem naseljenom hrvatskom otoku, živi svega 18. U neke smo ronili, u druge samo uplivali. Do ovog bunkera Pecina morate doplivati s plaže Porat, pa se popeti po stijeni, ali pogled, mamma mia! Drugi vojni tunel, na poluotoku Gatula sa spektakularnim pogledom, pokazat ću vam drugi put. Ekipa koju sam vodila u avanturu, zahtjevni tinejdžeri, sigurno će pamtiti ovaj dan. Rekli su mi Džiki, 10/10! Opravdala sam reputaciju avanturistice.'

'Dišeš punim plućima', 'Prezgodna. A i ova priroda jaoo', 'Prekrasna fotografija, divna Ivana', 'Prezgodna Ivana, svaka čast', komentari su pratitelji.

'Koji komad', poručila joj je jedna pratiteljica, na što joj se Ivana zahvalila pa poručila: 'Na prvoj, ja vidim celulit. Na trećoj izgledam kao sumo borac, ali nisam više time opterećena, ne propagiram kult tijela, već prirodne ljepote. Živim zdravo, to je poanta.'

John Pavlish 

Inače, bivša urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' nedavno se prisjetila kako se osjećala kad je došao kraj njenom radnom odnosu s Novom TV. Kako je ispričala, u to vrijeme nije znala što se događa, te da je mislila da više ne vrijedi.

'Nije postojala moja obitelj, privatni život. Nije postojalo ništa osim tog posla i ja sam to sama tako posložila jer je sve to bilo znatno veće od mene. No, kada to tako posložite, a tog posla odjednom više ne bude – onda je poprilično teško stati ponovno na noge', priznala je za Telegram.

Danas uživa u avanturama te provođenju vremena sa sinom Hugom koji joj najviše znači.

Više Ivaninih fotografija pogledajte u galeriji: