Bivša urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković prisjetila se kako se osjećala kad je došao kraj njenom radnom odnosu s Novom TV. Kako je ispričala, u to vrijeme nije znala što se događa, te da je mislila da više ne vrijedi.

'Nije postojala moja obitelj, privatni život. Nije postojalo ništa osim tog posla i ja sam to sama tako posložila jer je sve to bilo znatno veće od mene. No, kada to tako posložite, a tog posla odjednom više ne bude – onda je poprilično teško stati ponovno na noge', priznala je za Telegram.

Otkrila je da je zbog svega dugo plakala, no pozitivna strana cijele priče je to što danas bolje upoznaje sina Huga, jer ranije zbog posla nije mogla provoditi puno vremena s njim.

Ivana Paradžiković voli putovati
Goran Čižmešija 

'Huga su odgojile moja mama i sestra, a sada ne prođe niti jedan dan da ja ne skuham ručak, da nas dvoje zajedno ne popijemo kavu. On mi sam kaže da vidi potpuno drugu mamu – onu koja je prisutna jer me ranije nikad nije bilo', rekla je.

Dodao je da je njenom sinu njen posao bio kao svaki drugi.

'Zahvaljujući tomu ima ispravan sustav vrijednosti. Ispao je baš frajer i neizmjerno sam ponosna na njega. U vrijeme kada se sve oko mene u poslovnom smislu raspadalo, držao me je za ruku. Raspao se i dio mene, ali moj je frajer sastavio svaki komad', rekla je.

Ivana Paradžiković bila je zaštitno lice Nove TV
John Pavlish 

Prisjetila se i jedne zastrašujuće situacije.

'Jednom ozbiljnom kriminalcu zaustavili smo dotok novca i on me je došao tražiti na televiziju. Zaštitari su ga izbacili, ali ja nisam bila sigurna koliko će daleko ići. Sutradan sam trebala voziti sina Huga u školu i poslala sam ga da baci smeće, tridesetak metara od automobila jer sam podsvjesno bila uvjerena da je nešto ispod auta. Kada sam okrenula ključ i motor je upalio, vidjela sam ga da hoda prema meni. Onda sam počela plakati', ispričala je.

Dodala je i s kojim se još problemom nosila.

'Malo tko zna da sam vikendima iznajmljivala stan kako bih mogla otplaćivati kredit', rekla je Ivana i dodala da su novinarske plaće i danas izuzetno male, a novinarke i novinari često potplaćeni za posao koji rade.

Story, Instagram ivana paradžiković