Novinarka Ivana Paradžiković na društvenim mrežama nerijetko dijeli detalje iz privatnog života, a ovog puta pohvalila se novim životnim uspjehom. Naime, Ivani je uručena diploma za uspješno završenu Opću planinarsku školu u organizaciji Planinarskog društva Sveučilišta 'Velebit'.

'Dame i gospodo, službena planinarka. Sretnija nego da sam osvojila milijune na lotu!', napisala je.

Ivana Paradžiković
Instagram 

Inače, Ivana ne skriva koliko uživa u planinarenju, a sa svojim obožavateljima na Instagramu nerijetko dijeli detalje svojih pustolovina u prirodi. Tako je nedavno podijelila je fotografije s Velebita i iskreno progovorila o negativnim posljedicama užurbanog stila života.

'Nedavno sam sina pitala kakva sam bila osoba, a kakva sam danas. Dječački iskreno odgovorio je kao iz topa: 'Pa mama nije te nikad bilo, a i kada si bila doma nisi bila prisutna. Uvijek su bili neki tuđi životi, tuđi problemi koje si rješavala'. Živjela sam na autopilotu, kao i većina vas, priznajte. U paralelnom svemiru, vječito na mobitelu, dok je stvarni prolazio kraj mene. Dovezla bi se doma da uopće ne znam kojim putem sam došla. Gubila sam ključeve, mobitel, glavu. Bila uvijek dostupna svima…osim sebi', dio je Ivanine poruke na Instagramu.

Drugi dio objave Ivana je posvetila svojoj ljubavi prema planinarenju, a priznala je da zna provesti i dva dana bez signala: 'Ali nemojte misliti da je lako, jer nije. Nekad je naporno, teško, iscrpljujuće. Tada da bi uspio moraš se fokusirati. Biti prisutan. Zovu to mindfulness. Pomnost! U tim trenucima čujes cvrkut ptica. Mirišeš šumu. Osjetiš toplinu sunca na licu.Tamo u visinama, uglavnom nema signala pa ta dva dana provodim u offline modeu. Sada sam sigurna, to je najbolji poklon koji sam si priuštila.'

Više fotografija Ivane Paradžiković, pogledajte u galeriji:

Story, Instagram ivana paradžiković