Bivša urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' Ivana Paradžiković na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a svoje obožavatelje često oduševljava i inspirativnim tekstovima ispod objava. Ovog puta Ivana je poslala emotivnu poruku o ljubavi i tako razniježila sve.

'Život će te slomiti, u to nema sumnje. Srce će puknuti! Ali, znaš koja je dobra stvar kod srca? Ono zacijeli ako ga koristiš! Samo voliš još jače…još vise. Jednostavno je. Slušaj srce. Nemoj k'o Vasa Ladački da sve imaš, a ništa nemaš', napisala je.

 'Moj životni uzor', 'Tako lijepo rečeno', 'Upravo tako Ivana', 'Potpisujem svaku riječ', 'Jednostavno najbolja', samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Inače, Ivanu mnogi cijene zbog njene iskrenosti i otvorenosti, a komplimente je prikupila i nakon gostovanja u LOOD podcastu kod voditeljice Ane Čerenšek. Ovom prilikom otvorila je dušu o ratnim godinama i traumama iz izbjeglištva koje su ostavile neizbresiv trag na njen život.

Ivana Paradžiković bila je zaštitno lice Nove TV
John Pavlish 

Naime, Ivana je rođenda u Srijemskoj Mitrovici, a za vrijeme rata s obitelji je pobjegla u Njemačku.

'I ja u školi idem u razred s izbjeglicama, sa Turcima, Španjolcima, Grcima i svako jutro nam se mali Nijemci rugaju dok mi prolazimo hodnikom i viču nam: 'Scheisse Ausländer'. I to 'Scheisse Ausländer' se meni toliko urezalo u moj DNK, ja mislim da se ja cijeli život dokazujem toj djeci iz tog hodnika i da sam zato izabrala tu karijeru gdje se borim za marginalizirane i nemoćne. Iz te neke boli sam stvorila svoju snagu za druge ljude', prisjetila se tada.

Više Ivaninih fotografija pogledajte u galeriji:

Story, Instagram ivana paradžiković