Danas je prva polufinalna večer Eurosonga, a Hrvatsku predstavlja Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim'. Borit će se za ulazak u finale, koje je na rasporedu u subotu, a ako je vjerovati kladionicama, imamo najveće šanse za ulazak u finale, ali i pobjedu. 

Nagađa se da bi se u finale iz prve polufinalne večeri trebali još plasirati i Ukrajina, Litva, Irska, Finska, Luksemburg, Portugal, Srbija, Cipar i Poljska. 

Baby Lasagna
Goran Čižmešija 

S obzirom na to da se podaci na kladionicama mijenjaju iz sata u sat, bilo je i za očekivati da će nas na dan polufinala dočekati promjena na kladionicama. Ali promjena na bolje - Hrvatskoj su porasle šanse za pobjedu. U ponedjeljak su bile 28 posto, a u utorak oko 10:30 su nam kladionice davale 30 posto šanse za pobjedu. 

Baby Lasagna je tjednima bio prvi na kladionicama, a onda ga je početkom travnja 'srušila' Švicarska. Prvim danima svibnja Marko je ponovno zauzeo tron i otada mu postotak šanse za pobjedu samo raste. 

kladionice Eurosong
Screenshot 

Švicarska je na 2. mjestu sa 16 posto šanse za pobjedu, a Italija treća s 12 posto. Naš predstavnik ovih je dana imao mnogo probi, a ona generalna uoči polufinala je oduševila društvene mreže. Hvale ga da je vokalno jako napredovao od Dore, izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije te da je poboljšao nastup i koreografiju. 

'Morate pobijediti', 'Dajem 12 bodova Hrvatskoj', 'Baby Lasagna će biti prvi, apsolutno zasluženo', komentira se. 

Više o Baby Lasagni pogledajte u galeriji: 

TikTok, Instagram Baby Lasagna Dora i Eurosong