'Izabrala je svoj put': Ecija Ojdanić ne krije ponos na uspjeh svoje prelijepe kćeri

Glumica Ecija Ojdanić je svojoj kćeri Cviti posvetila emotivniu objavu.

Instagram

Domaća glumica Ecija Ojdanić na društvenim je mrežama vrlo aktivna, a ovaj put je podijelila jednu objavu u kojoj je otkrila što ju je učinilo posebno ponosnom.

Na Instagramu je podijelila niz fotografija sa svojom 19-godišnjom kćeri Cvitom te otkrila da je djevojka upisala fakultet i to u Amsterdamu.

'Čini mi se, prije par godina sam je pratila u prvi razred, a sad evo, gospodične, ni manje ni više, nego na prvoj godini studija. Bake su predlagale pravo, medicinu, glumu, a ona je opet izabrala svoj put i svoj izbor. I to u predivnom Amsterdamu. Cvitaj, rasti i leti pupoljčiću naš predivni. Neka ti cijeli svijet bude igralište, a naš dom sigurna luka i baza. Baš je uzbudljivo biti tvoja pratnja, promatrač i podrška’, napisala je emotivno uz fotografije među kojima je prva pokazala Cvitu kao malu djevojčicu.

Cvitu je Ecija dobila u braku s Antom Viljcem, od kojeg se razvela 2007. godine. Uz nju glumica ima i 14-godišnjeg sina Jakova iz braka sa sadašnjim suprugom Robertom Orhelom.

Bojan Zibar 

'Moja djeca su dobra, empatična, vesela, nježna djeca i trudim se da budu dobri, a da se opet nekako izbore za sebe. Da imaju suosjećanje prema ljudima koji su možda na neki način zakinuti i da uživaju u malim stvarima, da crpe svoju snagu iz samih sebe, a onda iz kruga svoje obitelji i prijatelja', rekla je glumica ranije.