Moderna obitelj hrvatske glumice: Bivšeg partnera hvali gdje god stigne, a njen muž s njim igra tenis

Jasno je i što ih povezuje sedam godina nakon prekida.

Instagam

Glumica Ana Gruica Uglešić u sretnom je braku s uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem, dok iz veze s putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima devetogodišnjeg sina Ivana MarataSplićanka je s ocem svojeg sina do danas ostala u odličnim odnosima, što je sada još jednom potvrdila i na društvenim mrežama.

'Naš ponos', napisala je Gruica uz fotografiju Ivana Marata u NK Spalato na kojoj je označila i Hrvoja.

Instagram screenshot 

Hrvoje i Ana zajedno su proveli tri godine, od 2014. do 2017., a veza je pukla zbog nepremostivih razlika. Šalkoviću nije zasmetalo što je Gruica ubrzo nakon njihova prekida ušla u vezu s Uglešićem, a čak su se i njih dvojica zbližili.

'Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim', otkrio je Hrvoje jednom prilikom za Exkluziv.

Ana i Boran zajedno su od 2017., a u kolovozu prošle godine vjenčali su se u crkvi, pet godina nakon što su sklopili civilni brak.

Instagram 

Glumica je također za medije progovorila o svojoj modernoj obitelji i odličnom odnosu koji ima s bivšim.

'Svaki slobodan trenutak, sve praznike provodi s ocem, tako da, evo, otac je uskočio i ovaj vikend i spasio me te roditeljske odgovornosti. Znam se šaliti i reći - ako želite raditi posao neopterećeno, rastavite se pa onda pošaljete dijete kod partnera, ali uvjet je da ostanete s njim u dobrim odnosima', rekla je za In Magazin. Objasnila je i kako o tome javno govori kako bi postavila dobar primjer drugima u sličnoj situaciji.

Nisam izašla s tom pričom da bih se hvalila kako smo u dobrim odnosima nego kako bih pokazala svim ljudima, da je moguće biti normalan, civiliziran, čak i u slučaju kad roditelji nisu zajedno. Najvažnije je da je dijete nasmijano i da je dječja sreća na prvom mjestu i kad to ljudi shvate i ne budu sebe stavljali na prvo mjesto nego dobrobit djeteta, onda nećemo gledati kojekakve sapunice’ istaknula je Gruica.

Instagram 

‘I koliko god to izgledalo komplicirano jako je jednostavno, samo treba otvoriti dušu, malo maknuti ove blokade u mozgu, maknuti primitivizam i staviti u fokus dijete, njegovu sreću i veselje i onda je sve jednostavno’, dodao je tad Boran.

Inače, Gruica iza sebe ima još jedan brak. Prvi put je sudbonosno 'da' izgovorila s 27 godina. Tada se udala za tri godine starijeg osobnog trenera Dijana Jahjefendića nakon tri godine veze. Ipak, nakon godinu i pol bračnog života, ona je donijela odluku o rastavi braka, a ubrzo nakon toga je započela vezu sa Šalkovićem.