Nevjerojatna transformacija poznatog glumca: Smršavio je 25 kilograma, izgubio je i mišiće

Prije dvije godine imao je oko 135 kila, a sad je spao na 105.

Charley Gallay / Getty images / Profimedia

Glumac David Bautista šokirao je fanove svojom velikom fizičkom transformacijom.

Umirovljeni profesionalni hrvač kao glumac se proslavio ulogom Draxa u 'Čuvarima galaksije' i bio je prepoznatljiv po svojoj krupnoj, mišićavoj građi.

All Film Archive/Marvel Studios / Mary Evans Picture Library / Profimedia 

No na premijeri njegova novog filma 'The Killer's Game' na Toronto Film Festivalu nije ga bilo lako prepoznati, jer jesmršavio nevjerojatnih 25 kilograma.

Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia 

'Ovo je vjerojatno najmanje kila što sam imao od svoje 19 godine', rekao je glumac prilikom nedavnog gostovanja u hrvačkom podcastu Chrisa Van Vlieta. Tom je prilikom otkrio i da je najviše težio 165 kila, a sad je spao na oko 105.

Bautista je krenuo s mršavljenjem nakon što je 2022. snimio triler 'Knock At The Cabin', jer se tada udebljao i imao je oko 135 kila.

CHRIS CHEW / UPI / Profimedia 

'Borio sam se s gubitkom kila, pa sam angažirao profesionalnog trenera, mog prijatelja Jasona Manlyja, koji je došao sa mnom u Budimpeštu dok sam snimao 'Dinu'. Iznenadit ćete se, ali sve što smo mi radili bili su samo sati borbe. I tako sam počeo skidati kilograme', ispričao je glumac gostujući u televizijskoj emisiji 'Live with Kelly and Mark', ističući kako je za njegov gubitak kilograma zaslužna borilačka vještina jiu-jitsu.

'Žrtvovao sam puno mišićne mase, ali pomirio sam se tim', priznao je glumac koji ističe i kako se osjeća bolje otkako je smršavio. Dodao je kako ovoliko kila nije imao od svoje 19 godine, no istaknuo je i kako se nikako se nije mogao riješiti viška na trbuhu. Nedavno je na Instagramu pokazao i kako je izgleda u tinejdžerskoj dobi, dok još nije imao nijednu tetovažu, koje mu danas prekrivaju tijelo.

Poznato je i da od 2010. godine, Bautista je počeo jesti uglavnom biljnu, pesketarijanska prehranu, a u bliskoj budućnosti planira se potpuno prebaciti na vegansku prehranu.

Inače, Dave je u svojim 30-ima izgradio uspješnu karijeru u profesionalnom hrvanju i MMA borbama, a s 45 je odlučio postati glumac.