Bernard Krasnić u rijetkom izlasku: Evo kako danas izgleda bivši muž Nine Badrić

Nije skidao osmijeh s lica.

Igor Soban/PIXSELL

U Zagrebu je održan 'MedBioGen open' teniski turnir javnih osoba na terenima mala Šalata. Sudjelovale su brojne poznate osobe poput Borne Kotromanić, Ivana Vukušića, Nike Kranjčara, ali i Bernarda Krasnića, kojeg ne viđamo tako često u javnosti. Poduzetnik je bio odjeven u ležernu crnu trenirku i s uživanjem je sudjelovao u turniru.

Inače, Krasnić je poduzetnik koji godinama radi kao menadžer u brojnim firmama, a posljednjih godinu i pol dana radi kao menadžer u jednoj agenciji za nekretnine čija je vlasnica životna partnerica Ante Todorića, Petra Kaćunko.

Igor Soban/PIXSELL 

'Jako sam sretan što mogu podijeliti s vama da započinjem raditi kao menadžer u agenciji za nekretnine - Regent', napisao je Krasnić na svom LinkedIn profilu prije otprilike godinu dana.

Zagrebački poduzetnik postao je poznat javnosti kao prvi i zasad jedini suprug pjevačice Nine Badrić, a njihov razvod 2009. godine izazvao je puno zanimanja. 2013. godine doznalo se za njegovu novu vezu s bivšom djevojkom tenisača Marija Ančića, Laticom Ivanišević, s kojim je ona prekinula 2011. godine.

Mario Poje 

Par se vjenčao 2015. u mladenkinom rodnom Splitu pred matičarem i to na neobičnom, ali originalnom mjestu - galeriji Ivan Meštrović. Početkom lipnja 2017. dobili su sina, a supružnike se moglo zateći u šetnjama po centru Zagreba. U ožujku prošle godine, dobili su i kćer.