'Milina za gledati': Maja Šuput nije mogla skinuti pogled s IT-jevca, njezinu reakciju sada komentiraju svi

Članovi žirija za njega su imali samo riječi hvale.

Nova TV

IT-jevac Matija Hanževački u jučerašnjoj emisiji 'Supertalenta' oduševio je gledatelje, ali i članove žirija. Matija, koji je diplomirao na Fakultet elektrotehnike i računarstva, osigurao si je prolazak zračnim akrobacijama koje gotovo nitko nije očekivao vidjeti.

'Računala su me uvijek zanimala. Završio sam FER, uvijek radim na nečem novom, to čini ovaj posao zanimljivim, a žiriju sam pripremio jedno iznenađenje. Od srednje škole sam se bavio akrobatskim rokenrolom, pa gimnastikom, a onda sam se preselio u Ameriku, gdje sam otkrio razne oblike gimnastike', rekao je.

'Jedna karizma, nenametljiva, pristojna, suzdržana... Priprema za nastup me zaintrigirala, prva figura koju si izveo, tu sam bila oduzeta od ljepote samog talenta', otkrila je Martina Tomčić Moskaljov nakon nastupa, a na promjeni mu je čestitao i Davor Bilman.

Ipak, osim nastupa, pjevačici Maji Šuput za oko jezapeo i Matijin fizički izgled.

'Zamisli kako programira, ako mu je ovo hobi. Koliko je detaljan dok radi softver', prokomentirala je Maja pa dodala: 'Kakva leđa, kakve ruke'.

Instagram  Maja Šuput

'Maja skoro pala u nesvijest', 'Jel Maja živa zna li se što?', 'Milina za gledati', 'Svaka mu čast', 'Kako ga Maja gleda', samo su neki od komentara gledatelja showa na Facebooku.

Inače, Maja ni u ovoj sezoni Supertalenta nije propustila pokazati se u punom sjaju, a za njen očaravajući i vrlo raskošan outfit i ove nedjelje bio je zadužen njen dugogodišnji suradnik i bliski prijatelj Marko Grubnić.

Niste valjda očekivali ništa manje za otvaranje nove sezone Supertalenta? Najdraži show upravo počinje’, napisala je uz niz fotografija.

Instagram 

Naime, Maja je nosila Maja nosi sjajni kombinezon koji uz njeno tijelo prianja kao druga koža pa je tako istaknula savršenu figuru. Pozornost je privučena na gornji dio, naglašenim ramenima i maksi ogrlicom te zelenom perikom, no dio koji oduzima dah je dugi raskošni plašt koji se vuče za njom dok hoda.

Više fotografija Majinog raskošnog outfita pogledajte u galeriji: