'Za mene je uvijek bio tu. Nedostajat ćeš mi': Njegova smrt slomila je Simonu Mijoković, doživjela je veliki gubitak

'Sad pred kraj ljeta duh je osjećao da se bliži njegov odlazak Ocu', napisala je Simona.

Davor Puklavec/ Pixsell

Prije godinu dana preminuo je hrvatski katolički svećenik, franjevac, profesor, doktor crkvenih pravnih znanosti, crkveni sudac, karizmatik, egzorcist, osnivač Radija Marije i 'Pokreta krunice za obraćenje i mir' fra Smiljan Kožul. Njegova smrt slomila je Simonu Mijoković, koja se od njega oprostila putem društvenih mreža.

‘Sjećam se prije tako desetak godina došla sam na njegov susret u zajednicu. Sve je bilo u radosti, slavljenju i molitvi. S velikim poštovanjem prišla sam mu i rekla: Hvaljen Isus i Marija. 'Ja sam Simona'. A on meni da zna i da ga raduje moj dolazak', započela je Simona emotivan status koji je napisala prije godinu dana.

Facebook 

Ispričala je kako je svojedobno znala doći kod svećenika Smiljana Kožul u Siget na ispovijed.

'Najzadnje smo se čuli prije nekoliko mjeseci, kad sam ga zvala da moli za jedno moje dijete, da ju Gospodin dotakne. A on mi kaže: Simona moja, ja sam ti u bolnici, ležim.' Fra Smiljane onda ćemo mi pojačati molitvu za vas. Sad pred kraj ljeta duh je osjećao da se bliži njegov odlazak Ocu', objasnila je i istaknula da će joj svećenik nedostajati silno te da je ovo veliki gubitak za sve, ali za nebo je dobitak.

Instagram 

'Sad imamo još jednog zagovornika', zaključila je.

Iako se još prije nekoliko godina povukla iz javnosti i sad živi mirnim obiteljskim životom, Simona još uvijek privlači puno pozornosti. Detalje iz svog obiteljskog i bračnog života povremeno podijeli na društvenim mrežama.

Simona Mijoković, nekad Gotovac, zabrinula je pratitelje zadnjom objavom na Facebooku, nakon čega je nestala s društvene mreže. Zadnje što je Simona objavila prije nego što je njezin profil nestao s Facebooka je fotografija iz bolnice.

Facebook 

'Dragi prijatelji, nakon teških dana, danas su me primili u bolnicu na liječenje. Molim vas od srca da se ne ljutite ali u inbox Fejsa, trenutno neću odgovarati na poruke jer svu snagu prikazujem za bolove i daljnji oporavak da se mogu vratiti mojoj ljubljenoj dječici koja me trebaju i mužu. Uzdam se u Gospodina da dostojanstveno koračam kroz ovu postaju Križa. Bog je vjeran i znam da me nikada nije iznevjerio. Dopustio je i ovu patnju, da mogu još više ga ljubiti i prikazivati za onu koju moje srce ljubi', poručila je u storyjima, nakon čega joj se virtualno izgubio svaki trag.