Simona Mijoković, podijelila je na svom Facebook profilu kako slavi svoj 40. rođendan. 'Ti Bog moj i sve moje bogatstvo, hvala Ti za sve što si do sada učinio, hvala Ti za sve što ćeš u ovoj 40. godini učiniti, sve moje je u Tebi i za Tebe', napisala je.

Nakon toga je objavila fotografije sa slavlja.

'Kažu mi često neke prijateljice: 'Kako ti se da odgovarati na 'tolike' poruke?' Da mi se, sa svom ljubavlju i pažnjom darujući vrijeme isto kao što je i druga duša našla vrijeme i ljubav da mi pošalje poruku... Vjerujte mi da većinom od svog odmora uzmem, kad su cure u vrtiću, Joshua u školici, Michael spava, ja umjesto da odmaram/ spavam, od srca se družim onda s vama ovdje ili na WP', ispričala je Simona.

Zahvalila se i svom suprugu i djeci.

'Hvala mom ljubljenom mužu, mojoj dječici što me ljube takvu kakva jesam, što me prihvaćaju takvom kakva jesam', rekla je.

Simona ima petero djece - Amaliju, Zvjezdanu, Joshuu, Michaela te Gabrielu - svoju najstariju kćer koju je dobila s bivšim suprugom Antom Gotovcem.

'Moja kći Gabriela trenutačno je u kušnji vjere, a ja sam joj dala slobodu i molim za nju. Mene nitko nikada nije vukao za rukav i govorio mi da trebam ići Isusu', rekla je nedavno za Večernji o punoljetnoj kćeri.

Otkrila je da je Gabrijela svjesna njene prošlosti.

'Moj bivši suprug Ante posvjedočio mi je svoje iskustvo i moje srce je to čulo. Tada sam i sama žudjela za promjenom života i shvatila da je Bog živ te da će iscijeliti moje rane. Gabrijela je bila na svim mojim svjedočanstvima, a moja ostala djeca jako su mala i još su zbilja djeca pa ne razumiju neke stvari', rekla je.

'Moj suprug Stanislav djeci je znao pustiti pjesmu i spot ‘Lova‘ i objasniti im da sam to bila ja prije nego što sam upoznala Gospodina. Djeca su rekla da me ne prepoznaju zato što nisam bila nasmijana i sretna, a i da sam im sada ljepša. Rekla sam im da ću im kada odrastu ispričati svoju priču i put koji sam prošla i da je Isus njihovu mamu spasio', zaključila je.

Instagram Simona je od 2016. u braku sa Stanislavom, dobili su četvero djece, a ona je iz prijašnje veze s Antom Gotovcem dobila kćer